Jag somnade visst en stund på kvällen ......igen. Så när vi fodrat och jag hade duschat så blev jag ju pigg igen!
 
Jag slutade jobba på fm och åkte sen till Lidl och handlade. När jag kom hem stod Tomas och styckade upp baggen som är slaktad. Jösses vad kött det blev. Han var ju jättestor!  Det blir hundmat alltihop. Baggen är ju 2 år så Tomas säger att det inte går att äta. Fast det gör det ju! mer smak bara!

Vi drack kaffe, tog en macka och ett ägg, så det blev lite lunch, typ.
 
Sen prioriterade jag att rida direkt. Annars brukar jag göra allt annat först så jag orkar knappt rida. Jag tog med mig Mio och Allie och red ut på Tindra. Solen sken och det var härligt!
 
När jag kom tillbaka så städade jag i sadelkammaren, mockade hagen och sen hjälptes vi åt att fylla hästtransporten med skräp. Å vad skönt att få lite ordning!
 
Sen fick alla djuren mat igen. Och det började skymma.
 
Liten hundpromenad, sen gick jag in och lagade mat. Kålpudding.  Jag var så hungrig så jag åt väl en 3-4 morötter medans jag lagade!
 
Nu ska jag torka till håret och krypa ner och sova.
 
 
 
 

4 kommentarer

marianne

09 Nov 2015 10:14

Men hundmat av hela baggen? Inga grytor ens?
Ojoj....apropå kålpudding så är det ju gott med får i kål också.

Det var toppenväder här också i går, som gjorde en lite extra glad.

Jag var nog mest trött i lördags och kunde inte riktigt ta in vad som hände på TV'n.

Såret är inbandagerat nu så har inte sett det, men då det var öppet såg det fint ut, det börjar ju läka fort när man sätter in antibiotika. Jag oroar mej lite över silvertejpen över lindan, att det sitter för hårt nu..men lägger mej inte i. S ville att jag skulle ta av det igår, men det får hon sköta själv...jag vill inte utsätta mej för risker med någon annans häst.

Nina

09 Nov 2015 10:39

Oj vad lyckliga hundar ni har, en hel bagge alldeles för sig själva :-p

Visst är det dumt att börja med alla måsten, så man är trött sedan om det finns tid att rida. Nej bättre att göra som du gjorde i går och rida först, måstena måste ju göras ändå hur trött man än är.

Jag har fått igång min blogg igen. Jag har ändrat adress här, där man skriver in den i avsändarfälten.

Vi gick förbi hos er i går vid fyratiden. Da Capos första promenad med sadel och träns efter ett års uppehåll. Minou fick sitta lite på honom på stallplanen också och så skrittade vi runt där i två varv. Lite spänd var han men i dag ska vi "på´t" igen :-)

marianne

12 Nov 2015 09:39

Det är konstigt att man har så mycket att rensa ut och kasta hela tiden, det tar ju aldrig slut....

Nä att hyra ut boxen för pengarnas skull är ju inget att tänka på. Jag håller som bäst på att vänja mej vid att vi är tre nu...haha

Jag har pratat med Arctic och tror nog hon förstår vad jag menar, men jag förstår att hon har väldigt ont och vad hon behöver...det är inte min häst och jag tar inte det ansvaret för henne...man kan inte mer än att försöka andra att förstå. Nu har hon fått 5 extra dagar penicillin samt lugnande för att S ska kunna lägga om såret.

Marianne

14 Nov 2015 21:07

Både retriever och collie är ju lättlärda, hur dalmatiner är vet jag inte, men det är dom tre raserna i Leo, sen har han ju inte varit ensam mycket och jag är säker på att det gjort honom klok.

Jag har ätit sill så gott som varje morgon i 12 -15 år, ett par bitar på brödet..

Ava har helt plötsligt gett mej belöning för allt mitt slit, det är som en dröm :)

Kommentera

Publiceras ej