Redan torsdag!

Jag har fått ont i knät igen......sitter och tycker synd om mig själv. Jag antar att det är för att benen är olika långa och jag har inte ändrat alla mina skor. Några har ju höjt upp en cm. Men jag har använt andra som inte är det. Kan ju inte gärna lämna in begagnade skor och göra om. Jag sätter det längre benet en bit ut från kroppen och det är inte bra!
 
Idag har jag jobbat. Mio fick vara med mig på jobbet.
 
Igår var pudlarna här så det blev hundpromenad i skogen på fm. Efter lunch åkte jag till Sharpman en sväng. Träffade Ewa där, så vi tog en fika.
 
Jag skulle ha köpt vitaminer till Allie, men de hade inga. Det blev en jacka istället. 70% rea!!
Varm och go med rejält foder! Knappt 500 :- var ju ett kap!
 
 
 
När jag kom hem så var det bara att åka vidare på en privatlektion hos en familj. En mysig liten hund som jag brukar träffa på kurs. Men de hade samlat ihop alla som brukade vara hundvakt för att få ett enhetligt förhållningssätt till hunden! Bra idé!
 
När jag åkte hem därifrån så slank jag in på icabutiken strax bredvid. Träffade min gamla barndomsvän Carina och vi bestämde att  vi ska ses! Roligt!
 
I tisdagskväll var det dags för vår föreläsning i Blå stjärnan som vi länge hade planerat för. Det var etolog Per Jensen som höll i den.Det var jättelyckat! Vi var oroliga att det inte skulle gå ihop sig men det trillade in folk som inte anmält sig(!!) utan de hade sett i tidningen under "Händer idag" att det skulle bli av. Ingen av oss vet hur det hamnade där! 
 
Imorgon blir det spännande! Jag berättar om det då :-)
 
Godnatt!
 

Ännu en ljuvlig höstdag!

Jobbade igår fm till imorse. Satt kvar och babblade ett tag på jobbet och sen svängde jag förbi mamma och lämnade några saker. 
 
När jag kom hem kom Karin samtidigt. Idag är det hennes födelsedag. 28 år blir hon. 
 
Men firar gör vi en annan dag, kanske nästa helg.
 
Tomas ringde mig klockan 7 och sa att vattenpumpen hade gått sönder. Som tur var så hade han inte hunnit åka till jobbet!
 
Så idag har vi varit utan vatten inne. Men det gick ganska bra ändå! Han lagade det ikväll.
 
Vi var mest ute i det fina vädret!
 
Karin hann rida 3 hästar och jag 2!
 
Först rakade vi halsen på dem, det har ju växt som tusan! Ändå blev de jättesvettiga.
 
Tindra red jag på ridbanan. Jag måste få ner vikten på henne!! Imorgon ska jag cykla med henne. Jag har svårt att longera när jag måste gå runt, har så dålig balans!  Annars är hon duktig och jobbar på.
 
Sen red vi ut. Då red jag Birkir. Han är så otroligt rolig att rida. Förstår inte hur jag ens kunde tänka tanken att sälja honom. Jo det vet jag ju! Dels var han så envis ett tag och bråkade. Troligen för vi red för sällan.
 
Jag tänkte också att han var värd någon som hade tid med honom. Han kan ju bli så bra! Det är han redan, trots att han är riden minst av alla hästar hos oss. 


Ikväll fick vi Linas matkasse igen. Idag igen gjorde vi ett kycklingrecept som vi garanterat kommer göra igen. Så var det sist med. Väldigt väldigt gott!
 
 
 
 
 

Frusen!

Har varit på häst-tävling hela dagen. Moa red både hoppning och trail med lille Musse.Det gick jättebra! Hoppningen såg jag inte, för det var innan jag kom. Men trailen gick jättebra. Hon kom 3:a och fick rosett!
 
Jag jobbade ju igår till idag och Tomas är hemma och är sjuk så jag fixade lite här hemma innan jag åkte dit.
 
Karin och My åkte på fm och kom till Ask, där fick de punktering!!! På transporten med 2 hästar i! Tomas fick krypa upp ur soffan och åka dit och hjälpa dem. Tur att hästarna är snälla och lugna!
 
När jag kom till Kulltorp så skulle Moa rida trail. Det var roliga grejer de skulle göra och hon fick höga poäng på det mesta. 

My och Karin red 2 klasser var fyrgång (lätt klass)  och tölt (lätt klass) .My kom 4:a i fyrgång och 3:a i tölt. Karin vann töltklassen och kom 3:a i fyrgång. 
 
Det var riktigt kul!
 
Jag tog inte så mycket kort. Hade bara mobilen med mig. Men duktiga Lennart Lindholm tog foton hela dagen så det kommer nog några ridkort.
 
 
RSS 2.0