Idag sov jag till 7,30. Vaknade av att hästar och får ropade på mat!
 
Hela fm gick åt till telefonsamtal och pappersarbete. Fy vad trist! Satt bland annat i telefonkö till Valla djurklinik. De hade fått Allies blodprov men jag får inget veta förrän på måndag, för veterinären var ledig! Märkligt va!?
 
Sen ringde jag C more för där har jag betalat ett helt år utan att veta att vi har haft det!! Fattar inget! Såg av en slump att det drogs 99 kr/månad från mitt konto. Men det lönade sig att klaga för jag skulle få tillbaka för 3 månader iallafall.
 
Stackars hundar! Vi kom inte ut förrän  efter kl 13.30. Då var vi allafall ute i 1,5 timme och njöt av solen!
 
 
 
 
In igen och åt middag och ringde fler samtal. Hade ju tänkt dammsuga, men det hann jag inte med.  Men jag torkade av bordet i storarummet och lade upp frukt och lite choklad. Då blir det fredagsmys. Hundhåren och sanden får vi stå ut med!
 
Tog en kopp te och hängde tvätten innan vi gick ut igen. Mockade och fixade i stallet och gick en sväng med hundarna. Rätt som det var så var det mörkt!
 
Gick in och lagade mat. Jättegod kyckling från Linas matkasse!
 
Nu har vi sett Idol och den nya serien som var efter. Jag har också uppdaterat på Hittehund om Milton som jag träffade  igår.
 
Jag har ju en förkärlek för dansk-svensk gårdshund. Det blir nog min nästa ras! Speciellt som jag hittade att de föds långhåriga ibland!
 
Det här kortet lånade jag på deras fb sida. Så himla söt!!
 
 
 
 
Oj nu är visst klockan 01, igen!
 

1 kommentarer

marianne

18 Oct 2015 07:45

Är det en d-s gårdshund? Den är ju jättesöt...Här finns det minst två som har uppfödning, jag har aldrig fattat att det går att sälja så många häromkring.

Konstigt att du inte fick svar på Allies prover....det förstår dom väl att du vill ha så fort som möjligt?!

Leo har inte fått glucosamin men fram till att hästarna salladen in har han tjuvat Steel joint av dom , jag tror det är därför han varit ok fram till nyligen, han ska få här inne nu så får jag se hur det blir, om jag behöver köpa glucosamin istället.

Kommentera

Publiceras ej