Tacos som många andra på fredagar.
 
Idol på tv och så lite dator imellanåt!
 
Jag jobbade ju igår och slutade imorse. Satt kvar en timme och drack kaffe. Sen handlade jag på Lidl på hemvägen. Jag blir alltid lika förvänad över hur billigt det blir! Idag handlade jag en nötstek, entrecoté 2 stora skivor, 1 kg nötfärs,(bara svenskt kött!), flera middagar till, mjölk, yogurt, grönsaker, frukt, ja allt som jag brukar. Det blev 2 papperskassar fulla och det kostade 700:- 
 
Sen var jag hos Ewa och hämtade hundgodis som jag beställt.
 
Karin hade kaffe färdigt när jag kom hem. Det blev nästan lunch för klockan  var 11.30!
 
Sen gick vi ut och red på ridbanan. Jag red Birkir som skötte sig så bra idag! Jag var nästan lite förvånad, för igår bråkade han jättemycket med Karin. Han har lite svårt att hålla tölten i ena varvet, men idag fick jag till det lite bättre!
 
Efter lite matpaus så kom Tea och red ut med Karin. Jag planterade lite ljung vid stallet och tränade med hundarna en stund.
 
Sen red vi de 2 hästarna som var kvar att rida! Jag tog Tindra och Karin Nökkvi. Allie och Mio fick följa med på en ridtur i skogen där vi klev runt träd och över träd som låg ner! Sen fortsatte jag på ridbanan när vi kom hem. Då kändes det riktigt bra stundtals! Men hon blev trött!
 
Karin tog sina pudlar och åkte hemåt. Jag var kvar i stallet och fixade lite. Tvättade av några sadelgjordar och fodrade djuren som skulle ha mat.
 
Sen är det tv-soffan hela kvällen!
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej