Var uppe redan vid 7 trots att jag somnade halv 2......
 
Det var en vacker morgon. Sol, dimma och det kändes att det skulle bli en fin dag i dag med.
 
Hade 2 valpkurser  på fm. Som vanligt jättetrevligt. Har lagt ut lite foton på Ängdalens häst och hund fb sida från dem.
 
Efter kurserna åt vi lunch. Hade som tur var mat att värma  så vi slapp vara inne så länge.
 
Det var underbart varmt väder hela dagen. Har plockat av massor med björnbär igen. Undrar hur många liter jag har fryst in!
 
 
 
Vi satt ute och fikade på em. Vi har ju en del möbler kvar ute. Har bara plockat in trämöblerna.
 
Gick sen till skogen för att hitta lite kantareller till min kurs imorgon. Men, det är ju snustorrt i skogen så det var glest! Men efter en och en halv timme hade jag iallafall hittat så det räckte!
 
Jag var så trött i fötterna när jag gick hem. Har traskat en del idag. Många steg blir det ju på kurserna också.
 
Klockan var nästan 18 men jag ville gärna rida en stund, så jag gick in och bytte om och red sen på ridbanan på Tindra. Hon var svettig redan innan jag började, eftersom det har vart så varmt idag.De har ju redan ganska tjock päls.
 
Det var roligt att rida. Känner att hon blir bättre för varje ridpass, vilket är härligt! Fast magen är fortfarande stor....
 
 Hundarna och katten Arnold låg och tittade på när jag red!
 
 
Nu tittar vi på play på galan som hette Hela Sverige skramlar. Mycket bra artister  faktiskt och en del som jag inte alls har koll på. Men det går att ha på som bakgrundsmusik iallafall.

1 kommentarer

marianne

04 Oct 2015 11:25

Oj, du har verkligen fått mycket björnbär....vad gör du med dom? Jag är inte så förtjust i dom som dom är, men sylt är ju gott...har aldrig smakat paj men kan tänka att det är mums :)
Det växer vikt här bakom huset men är så snårigt att jag inte lagt någon energi på att få nån ordning...det kommer nog inga bär heller så länge vi inte vårdar den.

Jag har ju med trångt, särskilt nu när vi tagit bort en stor garderob, men jag har så svårt att rensa ut...är lite för kär i mina saker :/

Kram

Kommentera

Publiceras ej