Igår somnade jag i soffan direkt när jag hade ätit så det blev inget skrivet!
 
Jag var ju ledig igår och hade en härlig dag. Fm blev det städat lite mer inne för det var lite regnigt. Sen kom solen! Så em blev det ute desto mer!
 
Först gick vi till skogen och plockade lite svamp. 5 hundar och en katt! Astrid, kissen gick och trampade på svampen hela tiden! Duktiga Jim markerade faktiskt  lite kantareller! Jag trodde aldrig att han skulle lära sig. Det har ju funkat hemma, vid träning, men i skogen har han inte haft tid! Där är så mycket annat som lockar.
 
Men nu kanske han har insett att han lika gärna kan hjälpa till när han ändå inte får jaga!
 
Efter  promenaden så var vi trädgården. Det var så skönt! Hade bara t-shirt på mig. Skördade all lök, plockade tomater och björnbär. Lade ny jord på buskarna.
 
Och faktum är att det verkar bli så idag med. Det har regnat hela fm. men nu kommer solen fram. Jag ska åka och klippa mig så jag ska ta en snabbsväng med hundarna innan dess.
 
Igårkväll red jag ihop med Karin. Tindra har ju tappat en sko, men det funkar bra med easybootsen. Hovslagaren kommer inte förrän 6/10. Och han har jättesvårt att komma för tappsko. Tomas försökte slå på, men det går inte när hoven har trasat sönder i kanten....
 
Fiskbilen kom igår igen. Jag handlade för över 2000! Men nu har vi många kilo fisk i frysen. Röding, aborre, flundra, torsk, lax och räkor. Jättefin fisk dessutom.
 
Ha en bra dag!
 
 
Arkivbild, så mycket löv är inte nere än!
 

Kommentera

Publiceras ej