Det har varit väldigt varmt idag! T-shirtväder faktiskt!
 
Imorse gick jag ner och hämtade hästarna på Werns lycka som hagen heter bakom grannen. Karin och My  skulle iväg och vara med på Östgötamässan på Disa och Freyja.
 
Jag hade valpkurs kl 10. Strålande väder och trevliga människor.
 
Efter kursen åkte Tomas och jag till mässan några timmar. Vi tittade på Islandshästuppvisningen. Vi kollade också på ett staket som vi ska beställa till ridbanan. Det var jättefint! Ydre staket tror jag företaget heter.
 
På hemvägen handlade vi några saker i Fornåsa. Så glad att ha ica så nära!

Väl hemma tog vi kaffe och pajen som jag gjorde i fredagskväll. Sen tog jag hundarna med mig till skogen på en lång härlig promenad och lite svampplockning!
 
Nu ska jag rensa svampen.
 
Har slurat en stund i soffan som vanligt!
 

2 kommentarer

marianne

22 Sep 2015 08:19

Helgen var gråmulen i Stockholm, men på söndagen var det kanonväder, så när jag kom hem satt jag på altan en stund...efter rymmaren var instängd och alla fjäderfä fått tillsyn.

Vad mysigt att ha en karl som är intresserad av hästarna, Janne skulle aldrig följa med mej på något sånt...han ligger inte högt i kurs för tillfället...haha.

Jag tog emot Sofie och Göran för att jag skulle få en helg till ledig, inte trodde jag i min vildaste fantasi, att han inte skulle få gå med de andra och att han skulle bli såå galen närde andra skulle ridas.
Nu är det bestämt att han ska in i stallet vid såna tillfällen iallafall.

Nina

24 Sep 2015 09:54

Jag var så deppig i söndags när det var så ljuvligt väder, kanske sista sommardagen för i år? Jag jobbade och J går ju tyvärr nästan aldrig ut (endast om han måste på något läkarbesök) så det var att sitta inne hela långa fina dagen, förutom när jag var och handlade.

Så skönt att det blev fint väder på Östgötadagarna. Var du på föreläsningar också? Det var ju några som skulle ha varit intressanta att gå på.

Vad spännande med nya staket till ridbanan! Hur stor är er ridbana? Visst är det väl en grusbana? Har ni grävt ur och så, efter konstens alla regler eller har ni lagt grus ovanpå gräset?

Svar: Det blev ju fint väder denna helg med! Vi var i Borenshult och åt glass. Vad synd att han inte vill gå ut. Vi går 3 promenader om dagen! Det gillar jag.Vår ridbana är bara på gräs. Vi har fyllt upp med grus här och där, men inte hela. Den är ganska stor. Större än standardmåttet iaf!
Agneta

Kommentera

Publiceras ej