Vaknade vid halv åtta och gick ut till djuren. Det var frost! Freyja tyckte visst att frukosten var sen så hon hade gått ut ur hagen. Hon gick och betade utanför i godan ro. Det är inte första gången. Periodvis har hon gått ut. Hon borde nog på fri tillgång med mat, för hon blir hungrig fort. Hon äter helst lite och ofta. ( som de ska också!)
 
 
 
På fm städade jag, tvättade lite, frostade av frysen och lite sånt plock.
 
Sen tog jag en konstig promenad (kvinnan utan lokalsinne!) Vi gick in på ett ställe i skogen och sen trodde jag att vi skulle komma ut på ett ställe som jag tänkt. Det var röjt sly där vi gick, så jag tappade förstås fokus! Hundarna fick krypa och klättra! Kom nästan ut där jag gick in!!
 
Sen gick vi hem och åt lunch. Sen gick vi en sväng till.Försökte hitta en leksak som vi tappade bort igår. Men den hittades inte!
 
Väl hemma igen tog jag tag i växthuset. Klippt ner och rensat bland växterna. Då var det så varmt så jag kunde ha bara t-shirt! Jätteskönt!
 
Sen kom Karin. Hon red Freyja. Sen red hon Disa och då tog jag Tindra en sväng på ridbanan. Lilla tjockisen. Men hon jobbade på bra!

Har nästan mockat ut hela lilla vindskyddet med. Tungt och jätteblött. Vi ska fylla i med mer grus, det regnar in just nu.
 
Innan vi gick in fodrade vi och tittade till fåren. I oktober kommer vi få några lamm, det ska bli kul. Förra året tog vi ju inga.
 
 
 
 
 
Igår var Elsa här för sista praktiktillfället  med Mio. Jösses vad bra det gick! Han lyssnade jättebra på henne!
 

1 kommentarer

Marianne

12 Sep 2015 13:16

Nu är det ju konstigt....jag har skrivit en kommentar här tidigare, men den har tydligen försvunnit.
Jag har också världens sämsta lokalsinne....jag red vilse i skogen en gång, ringde till en som bodde vid stallet men kunde ju inte säga var jag var någonstans, lite läskigt faktiskt

Kommentera

Publiceras ej