Så satans kallt!

Imorse slutade jag 8 och åkte direkt och fixade balansering på mina däck. Det var så där skakigt när man kom upp i 100 km och det är ju lite jobbigt när jag ska till Stockholm på måndag.
 
Karin kom med pudlarna till bilverkstaden, så jag gick en promenad. Det var svinkallt! Och de skulle nosa överallt, det var ju så spännande! Det var så bra service på Euromaster, de bytte torkarblad åt mig och kollade över lite annat utan att det kostade extra. Jo torkarbladen betalade jag förstås. Men det blev billigare än vad jag trodde!
 
När vi kom hem så drack jag kaffe och plockade lite innan jag gick ut för Totte skulle bli hämtad. Baggen som nu gjort sitt.
 
Hundarna och jag gick en skön promenad i skogen. Det regnade men det går ju ann när man rör på sig. Vi var ute ett par timmar. Jag mockade ur boxarna och gjorde iordning lite i stallet. Det vore skönt om kaninerna kunde flytta ut igen, men det är ju svinkallt och de är ju känsliga för temperaturväxlingar. Så jag väntar nog tills det blir lite vårvärme åtminstone!
 
När vi kom in så fick kaninerna bytt i burarna och fick springa på golvet lite. Jag åt middag, dammsög och satte på tvätt.
 
 
Väntade på att det skulle sluta regna, men icke!!
 
Det var bara att gå ut ändå. 
 
Jag packade foder och sen tränade vi lite nosework i stallet!
 
Ha ha! Julpyntet är kvar!
 
 
Ikväll har jag inte somnat så fort jag satte mig! Känner mig ganska pigg faktiskt! Dricker kaffe nu och ska snart gå ut sista rundan.

Ingen tid över

Jobbar extra på jobbet och har kurser hemma. Sen ska allt annat rulla på. Inte lätt att hinna.
Ikväll kom vi in 20.30, då lagade jag mat, bytta på kaninerna och sen var det dags att gå ut igen, sista rundan.
 
Imorrn är det dygnsjobb igen och på fredag extrajobb.
 
I helgen 2 kurser och sen ska jag träffa en hund inför omplacering.
 
 
Godnatt!

Söndagkväll

Det har inte funnits tid att skriva förräns nu. Antingen somnar jag alldeles för tidigt i soffan eller så jobbar jag och då kan jag inte skriva. 
 
Idag kom jag hem från jobbet på fm. hade hundkurs i hagel och snö!!! Men det var kul ändå!

Sen kom My, Moa och Karin och red ut med mig! Det var trevligt! Har inte ridit ut någon längre tur på länge utan mest ridit på banan och så i närområdet.
 
Igår hade jag valpkurs på fm och sen jobbade jag från klockan 14 tills imorse. 

I fredags var Lotta här och masserade de tre stona. Tindra var lite spänd i ryggläget. Jag ska massera efter ridning och sen kom jag på att jag slarvat med att stretcha ryggen senaste tiden. Ska skärpa mig!
 
Iallafall så kännde jag skillnad på henne idag när jag red. Ska skriva till Lotta och berätta det! 
 
Det var ett par dagar i veckan då jag inte red. Har haft så jäkla ont i ryggen. Jag ska försöka få komma tidigare till Marie. Har inte tid förrän 18 maj. Får ställa mig i återbudskö!

Imorgon ska jag jobba extra ett ganska långt pass. Sen jobbar jag tisdag och onsdag till torsdag  på mitt schema.
Jag har tagit extratider för en kollega är sjukskriven efter en operation. Jag tar ju ledigt en del själv för mina kurser, så jag vill ställa upp när det behövs. 
 
Veckan därpå är det dags att åka till Stockholm igen. Längtar! Det är så roligt att träna tillsammans med andra likasinnade och lära sig mer!
 
 
RSS 2.0