Såhär dags när vi har varit ute och fodrat/rastat vovvar så är klockan ca 23. Om jag ska jobba dagen efter som igår, så ser jag till att komma isäng. Men imorgon är jag ledig. Då tar jag det lugnt framför tv:n och datorn. Tar mig en frukt och kanske en kopp te!
 
Igår söndag hade jjag hundkurs kl 11. Precis när vi skulle börja så kom regnet.....Men vi gick en aktiv promenad i skogen så det gick bra!  Det gäller att röra på sig så man inte börjar frysa.
 
Em gick åt till mina egna hundar och stalljobb. Det regnade och hästarna var både blöta och skitiga så jag hade ingen lust att rida.
 
Som vanligt kom vi in vid 20 tiden och lagade mat. Lagade, igår blev det räkmackor!
 
Idag har jag jobbat till 14. Kom hem och kände mig helt slut. 

Stalljobb, promenad och så lite hundträning. Det småregnade mest hela eftermiddagen. Blev så frusen!
 
När Tomas kom hem tog vi en kopp te och sen gjorde vi klart ute. Hästarna var också frusna och lite stirriga. Har delat upp maten på em och gett dem några kg åt gången.
 
Imorgon är det återbud med Primula hos veterinären. Sårkoll bara. På kvällen har jag kurs igen!
 
 

2 kommentarer

Marianne

19 Apr 2016 10:29

Att du orkar sätta dej vid dator och TV klockan elva på kvällen...

Typiskt med regnet som kom samtidigt med kursens början :(

Nöjer Tomas sej med räkmacka på kvällen? Det skulle aldrig Janne göra, han vill ha lagad mat, jag har försökt med något lättare ibland, men det går inte, tyvärr.

När jag köpt avokado i nät har jag också låtit de ligga i fruktskålen men de har inte blivit bra ändå, antingen är de stenhårda och vattniga eller hårda och svarta, när jag öppnar de.

Erika Pettersson

13 May 2016 07:14

Så söta vovvar :)

Kommentera

Publiceras ej