Imorse slutade jag 8 och åkte direkt och fixade balansering på mina däck. Det var så där skakigt när man kom upp i 100 km och det är ju lite jobbigt när jag ska till Stockholm på måndag.
 
Karin kom med pudlarna till bilverkstaden, så jag gick en promenad. Det var svinkallt! Och de skulle nosa överallt, det var ju så spännande! Det var så bra service på Euromaster, de bytte torkarblad åt mig och kollade över lite annat utan att det kostade extra. Jo torkarbladen betalade jag förstås. Men det blev billigare än vad jag trodde!
 
När vi kom hem så drack jag kaffe och plockade lite innan jag gick ut för Totte skulle bli hämtad. Baggen som nu gjort sitt.
 
Hundarna och jag gick en skön promenad i skogen. Det regnade men det går ju ann när man rör på sig. Vi var ute ett par timmar. Jag mockade ur boxarna och gjorde iordning lite i stallet. Det vore skönt om kaninerna kunde flytta ut igen, men det är ju svinkallt och de är ju känsliga för temperaturväxlingar. Så jag väntar nog tills det blir lite vårvärme åtminstone!
 
När vi kom in så fick kaninerna bytt i burarna och fick springa på golvet lite. Jag åt middag, dammsög och satte på tvätt.
 
 
Väntade på att det skulle sluta regna, men icke!!
 
Det var bara att gå ut ändå. 
 
Jag packade foder och sen tränade vi lite nosework i stallet!
 
Ha ha! Julpyntet är kvar!
 
 
Ikväll har jag inte somnat så fort jag satte mig! Känner mig ganska pigg faktiskt! Dricker kaffe nu och ska snart gå ut sista rundan.

1 kommentarer

marianne

30 Apr 2016 00:36

Ja usch det blåser svinkallt här :(

Jag har inte julpyntat i stallet på flera år...

Nackdelen med att ta in kaninerna, att de måste stanna inne nu tills det blir varmt...men förstår att dom fick komma in.

Ankan är fortfarande borta, vi har sety några fjädtar på ett ställe så hon blev nog rävmat :(

Berget ligger precis under ytan och på vissa ställen synligt, harven (om det heter så) är ju fjädrande och bör klara det, men janne säger att det inte kommer att gå så som jag tänker :(

Martil har en kaffemaskin som.maler bönor eller brygger vanlogt, sån har jag funderat på, eller så köper jag en söaddlös perlulator igen.

Kommentera

Publiceras ej