Det har inte funnits tid att skriva förräns nu. Antingen somnar jag alldeles för tidigt i soffan eller så jobbar jag och då kan jag inte skriva. 
 
Idag kom jag hem från jobbet på fm. hade hundkurs i hagel och snö!!! Men det var kul ändå!

Sen kom My, Moa och Karin och red ut med mig! Det var trevligt! Har inte ridit ut någon längre tur på länge utan mest ridit på banan och så i närområdet.
 
Igår hade jag valpkurs på fm och sen jobbade jag från klockan 14 tills imorse. 

I fredags var Lotta här och masserade de tre stona. Tindra var lite spänd i ryggläget. Jag ska massera efter ridning och sen kom jag på att jag slarvat med att stretcha ryggen senaste tiden. Ska skärpa mig!
 
Iallafall så kännde jag skillnad på henne idag när jag red. Ska skriva till Lotta och berätta det! 
 
Det var ett par dagar i veckan då jag inte red. Har haft så jäkla ont i ryggen. Jag ska försöka få komma tidigare till Marie. Har inte tid förrän 18 maj. Får ställa mig i återbudskö!

Imorgon ska jag jobba extra ett ganska långt pass. Sen jobbar jag tisdag och onsdag till torsdag  på mitt schema.
Jag har tagit extratider för en kollega är sjukskriven efter en operation. Jag tar ju ledigt en del själv för mina kurser, så jag vill ställa upp när det behövs. 
 
Veckan därpå är det dags att åka till Stockholm igen. Längtar! Det är så roligt att träna tillsammans med andra likasinnade och lära sig mer!
 
 

1 kommentarer

Marianne

27 Apr 2016 10:28

Hagel? Nä fy :(

Så skönt för hästarna med massagen, Brigade blev alltid dom en helt annan häst att rida dagarna efter, det måste väl betyda att den gjort stor nytta? ;)

Men trist att du har så ont, kunde inte Lotta sett över fin rygg också? Hoppas du får en återbudstid, det är ju jättelångt kvar till 18 Maj :(

Kommentera

Publiceras ej