Imorse var jag seg. Och det är ju lite pyssel på morgonen, helst när det är så kallt. Runt -10 har det varit i ett par dagar.
 
Efter morgonfodring, promenad och vedhämtning så dök jag i soffan en timme.
Tvättade några maskiner och skrev matsedel och handlingslista. Sen gick vi ut i solen. Det var så fint ute!
 
Efter en timmes jobb gick jag in igen och åt lunch och tog det lite lugnt.
 
Sen red jag en sväng barbacka med alla tre hundarna. Det blir ju inte så mycket till träning, för det är svårt att vara koncentrerad när man ska kolla var hundarna är! Men jag tränade lite halter iallafall!
 
Gud vad jag frös när vi kom tillbaka! Gick in och tog en kopp te och startade bilen så den fick bli lite varm. Miljöbov!!
 
När jag kom tillbaka från affären var Tomas hemma så vi gick ut direkt och jobbade klart.
 
Kallt, kallt!!  Hundarna fick tasskramp igen!
 
Lagade en pastarätt som blev klar på 10 minuter, lagom till 30 grader i februari. Men idag var det lite rörigt! Dessutom såg jag på Malou häromdagen att Maria Lundqvist blev utskriven ur serien. Jag trodde nästan att hon ville det. Men hon hade protesterat vilt, vilket inte hjälpte!
 
Nu tittar jag på Missing igen! Det är spännande!
 
Har också uppdaterat hemsidan med lite bilder. Vad glad jag är som numera har en så enkel sida som jag klarar av att ändra själv!
 
 
 
 

1 kommentarer

Marianne

16 Feb 2016 09:50

Man behöver inte träna varje ridtur, en helt kravlöst tur är skönt för er båda. Det är toppen att kunna rida på hundpromenaden när man har dåligt med ork.

Tittade på din hemsida, fint!

Jag missade halva 30 grader i går men ska kika på plattan tänkte jag. Jag har inte hört att Maria L blev utskriven.... jag tyckte inte hon var bra i den rollen men det kanske fanns någon annan orsak...å vad nyfiken jag blev nu..
Haha

Kommentera

Publiceras ej