Jag var lite orolig för det eftersom jag skulle ha noseworkkurs på fm.
 Det var uppehåll men lite blåsigt så vi höll oss inne i stallet och på logen.
 
Efter kursen så åt vi lunch och sen red jag ut med Tea. Gud vilken rolig unge! Och klok! Hon säger så mycket roligt, så det är rena underhållningen att umgås med henne! Så naturligt rolig, absolut inte att hon försöker göra sig till eller så. Hon är sig själv och har ett otroligt självförtroende på ett mycket bra sätt! Och en insikt om sig själv som inte ens en del vuxna har!
 
När vi hade ridit så tog vi in Beris och grejade lite med honom. Tea sa till honom: Tycker du att det är tråkigt att jag inte rider dig längre? Sen frågade hon mig om någon red honom. Nej inte så ofta sa jag. Så då bestämde vi att hennes lillasyster skulle komma imorgon och rida med oss! Hoppas det går bra och att insekterna inte anfaller!!
 
Efter fikarast åkte jag och handlade.
 
Hade tänkt plocka båbär, men det hanns inte med. Kanske imorgon!
 
 
 
 

1 kommentarer

marianne cargus

14 Jul 2016 18:00

Barn kan vara så kloka, vad roligt att du har sällskap ut så ofta, när jag läser om era turer tänker jag på när jag hälsade på, det var roligt. Tänkte du och Tomad skulle hälsa på oss här, men nu blev det ju som det blev med brorsan och jag kan inte planera så mycket.....men det skulle vara roligt.

Vi har öppet 8- 21, men det blir ju en halvtimme till innan jag är hemma.
Jag skulle nog satt vallmofrö i krukor inne på våren och planterat ut när de vuxit upp lite....är de perenner?

Kommentera

Publiceras ej