Armar och ben är väldigt bruna. Men fötterna och magen är kritvita!!! Ha ha! Jag går ju i stallskor med strumpor i, shorts och linne, så det blir inga bruna fötter! 

Solen strålar varje dag! Det är så varmt så det höet som Tomas slog i måndags var helt torrt idag. Inte mitt favoritväder.....
 
Inatt var Jim dålig i magen. Lille gubben! Han väckte mig 4,15 första gången. Ja han försökte egentligen med Tomas, men han går ju inte att väcka.....Undrar om han skulle vakna av brandlarmet?!
6,20 kom han igen. Och då kom jag på att kolla rumpan, det blev duschen. Eftersom jag missat det tidigare så var det bajs lite här och där....
 
Nu ikväll blev Mio också dålig. Nu funderar jag på om Jim blev smittad igår när vi var på djurkliniken för ögonlysning. Inte alls omöjligt. Några andra hundar träffar vi knappt.
 
Jim ska bli pappa igen. Man måste ögonlysa innan varje gång. Men det såg jättefint ut och det gjorde tiken med skrev Tina!
 
Idag på fm sydde jag färdigt gardinerna som legat jättelänge. Imorrn ska jag försöka tvätta fönstren. Det är liksom evigheter sedan! Man ser knappt ut!
 
Jag dammsög lite med. När det är så här fint väder så ligger jag alltid efter. Vill ju vara ute! Tvättade 5 maskiner tvätt och vattnade flera gånger i växthuset. Fyllde på vatten hos alla djur. Så ikväll var det för första gången vattenbrist!! Pumpen lät konstigt när Tomas skulle duscha! Men det fyllde visst på, för när jag duschade lät det normalt igen.
 
Ikväll blev det middag 22.30! Senare för varje dag!
 
Ja det går ju inte att rida förrän efter 20 och då är det ändå en massa galna djur i luften! Usch!
 
 
 

1 kommentarer

marianne

24 Jul 2016 00:05

Kan hundar få magsjuka så som människor? Man tycker så synd om de när de misslyckas inne, de ser så skuldmedvetna ut. Hoppas båda dina pojkar är friska nu.
Jag kände en tjej som spelade golf, hon var också alltid vit om anklar och fötter, hon smorde de med nån färgad olja så de såg solbrända ut....har glömt vilken olja :(

De husen i Uppsala ligger precis vid spåret, vi satt ju i tåget och väntade på avgång, förra gången jag skrev om de, men vi gick ju en bit på perrongen så de kanske inte ligger precis mitt för stationshuset.

Alve fyller 14 i höst...han har ju att brås på, de pappa och farmor är långa

Kommentera

Publiceras ej