Direkt imorse kändes det att det skulle bli varmt. En fin dag.
 
I helgen på kursen sa en kvinna att hon tyckte  att det har varit en riktig skitsommar! Jag blev förvånad, då jag tycker den har varit perfekt! Tänk vad olika vi tycker och upplever! Men jag gillar ju inte heller gassande sol och värme!
 
Igår på sista passet på kursen fick vi välja vad vi ville träna på. Jag ville fortsätta med uppmjukande övningar och få tips på hur jag ska jobba vidare. Vi flyttade bogar och bakdelen!
 
 
 
När jag kom hem på eftermiddagen åt vi lunch och sen gjorde jag en paj. Hittade björnbär i frysen från -14 som jag  ville göra slut på. Har flera byttor från förra året med och snart kommer nya!
 
På kvällen gick jag till skogen och plockade blåbär. 
 
Idag var Karin här hela dagen. På fm grejade jag en del i trädgården. Ska fortsätta imorgon, det tar längre tid än vad man tror. Jag tror alltid att jag ska hinna så mycket på morgonen!
 
Longerade Tindra för att hon skulle få röra på sig. Karin longerade de andra två. Förresten är Freyja betäckt flera gånger nu. Men Disa har inte brunstat ännu.
 
Vi körde även ett litet pass med Birkir. Tomas och jag höll i vagnen och gick på sidorna så vagnen gick emot honom. Han är så duktig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hann åka och handla efter det och ta en snabbfika med Tomas och Karin innan jag hade kurs!
De har blivit så duktiga att ta paus med !!
 
Iris
 
Elsa
 
Nixon
 
Det är så roligt att se deras utveckling från gång till gång!
 
Det blev väldigt sen kvällsmat eftersom jag gick ner till grannen efter kursen och stod där och babblade alldeles för länge!

1 kommentarer

marianne cargus

19 Jul 2016 23:27

Det har varit så lokalt väder tycker jag, regnat som sjutton på jobbet och när jag kommit hem så har det varit fint, eller tvärtom...det är två mil mellan.

Jag hade också bär och svamp från ett par år tillbaka i frysen. Men jag plockar inte, det var Jannes föräldrar och Janne som gjort det.

Ska jag vara ärlig så orkade jag helt enkelt inget annat än att lata mej....Jag tänkte på allt jag behövde göra men det fanns inte ens energi att resa mej...Jag antar att min kropp är mer förståndig än min knopp ;) Det ska verkligen bli skönt att åka hemifrån några dagar nu, trots att det är tungt med begravningen, men jag har som du, svårt att släppa sakerna när jag är hemma och ser allt

Kommentera

Publiceras ej