Hade öppnat en sida och skulle börja skriva och klockan var ca 23. Vaknade 00.30 och hade inte skrivit ett enda ord. Gick och lade mig istället!
 
Igår gick jag upp ganska tidigt, 7 och hann en del inne på fm. Sen red jag vid lunch. Bara ca 30 minuter på ridbanan. Men det är ju bättre än inget! Försöker hålla igång varje dag när jag inte jobbar. 
 
Efter lunch kom mina små barnbarn som nu är tre! Hilma, Kasper och Elis. Den där lille är ju snart 2 månader, men jösses vad han skrattade och pratade. Känns lite tidigt!
 
Det var som vanligt full rulle när barnen kommer.De red och hjälpte till i stallet med djuren. Hilma packade till och med foder i säckar. Vilken duktig liten tjej!
 
När Tomas kom hem flyttade vi om fåren. De ska klippas idag. Så alla tackorna är nu i hästarnas stora vindskydd så det blir lätt att ta in dem i stallet. 
 
Jag hade tänkt åka och köpa lite blommor att plantera ut i helgen, men det är så kallt idag. Såg nu att det ska vara så i helgen med. Kanske väntar då. Jag ska jobba torsdagkväll och lördag. Det är min lätta helg som man kallar det.
 
Sen hoppas jag att vi hinner träffa barnbarnen en gång till innan de åker hem.
 
 Elis somnade hos farfar.
 

1 kommentarer

Marianne

24 Mar 2016 09:47

Men då....bättre du lägger dej istället och skjuter upp bloggandet ;)

Mysigt med barnbarnen och att de hjälper till så duktigt, det blir ju mer umgänge på det sättet.

Jag jobbar också i helgen...två tuffa pass, jag fattar inte hur svårt det kan vara att förstå vad jag säger...att 75 % av 8 timmar är 6 timmar...jaja..får nytt schema nu.

Kram

Kommentera

Publiceras ej