Idag är jag lite rödbrun i skinnet! Två dagar med strålande sol har tagit!
 
Igår var jag ledig och grejade hemma mest hela dagen. Fast mest ute! Var och köpte tomat -och gurkplantor, som Tomas och jag planterade på kvällen. På dagen satte jag ner lite nya blommor och rensade en del. Släppte hästarna på bete ett par timmar.
 
Sen red både Tomas och jag i paddocken. Jag hoppade ett par skutt också! Tomas slutade innan mig så jag bad honom fota lite. 
 
Jag har haft ett gammalt kort på min fb profil. Det var nog 6-7 år gammalt. Men jag ville så gärna tillbaka till den formen, både jag och hästen, så jag har haft den lite som målbild. Så igår när jag såg de nya korten han tog, då kände jag att vi är ju tillbaka!! Iallafall hästen och jag är nästan där!
 
Åt räkmacka klockan 22.... så blir det denna årstid!
 
Idag har jag jobbat 8-17, fast vi har varit här hemma och grejat. 
 
När jag slutade åkte jag och köpte hundmat och kattmat på djuraffären. Inne istan lägger de nya vägar så det är inte roligt att försöka ta sig fram....
 
När jag kom hem så var hästarna allra längst ner i hagen. Jag visslade och alla började trava hem!! Sprang genast in och hämtade havre! De kommer ihåg från år till år. Vad roliga de är!

Tomas tömkörde Disa och jag red, igen. Jäklar vad jag håller igång. Idag hade jag de lätta bootsen så det gick inte likabra som igår med de tyngre. Men jag vill varva lite och få henne att själv hitta balansen.

Jag satte upp en del koner. Men det går inte att göra samma övning två gånger för då gör hon själv! Så jag växlade mellan en massa olika och red inte heller i ordning på konerna.
 
Efter ridningen körde jag tre skick var på hundarna i stallet, där de fick leta doft. En enda droppe eucalyptus på en pytteliten bit av en möbeltass!
 
Kom in ca 21 och började med mat. Idag blev det spättafilé med färskpotatis. Vi hjälptes åt så det gick ganska snabbt.
 
Imorgon ska jag på instruktörsträff i Tybble. Jag har tagit ledig på dagen och ska börja jobba klockan 17. Jag ska ha hundarna med mig för vi ska ju träna lite med. Jag får åka hem med dem under kvällen.
 
Tomas och Karin ska åka och titta på en hingst. Karin har ju velat hit och dit om hon ska betäcka Freyja och nu ska hon visst det. Och Tomas ska tydligen låta Disa också få föl. Inte jag! Jag har ju kommit igång nu!
 
Den de ska titta på är helt underbart fin! Och dessutom väldigt trevlig.
 
Lånade bilder från deras hemsida:
 
 
 
 
Vilken goding va!?
 
 

1 kommentarer

marianne

25 May 2016 12:14

Ja WOW vilken snygging...åh så spännande :)
Jag har funderat på föl när jag inte orkar rida längre, men ju mer jag läser om hur det kan gå, desto fegare blir jag, så det blir nog inget föl för Ava.

Det fotot du lagt på FB är jättefint.
Det är alltid kul om någon kan fota eller filma.

Sv. ja hur har det blivit? Skulle man inte kunna maila sin läkare, när man ändå har en livslång sjukdom? Jag menar då behöver man ju komma i kontakt med sin läkare med jämna mellanrum om olika saker. Hur sjutton kan de skicka er till akuten? Och sen får ni skäll för att ni gjort som ni blivit tillsagda.....man blir ju trött alltså.

Kommentera

Publiceras ej