Jobbade natt och slutade 8. Handlade mat först och sen hämtade jag mina två par skor som varit inlämnade på ortopeden. Två par om året får man hjälp med. Jag hade redan gjort ett par i år, så jag fick betala det ena.
 
Det är iallafall otroligt  vad duktiga de är att fixa till skorna så de blir lagom till mina olika långa ben!
 
 
 
När jag kom hem blev det en snabbfika med macka och ägg innan jag gick ut.
 
Filmade halta Birkir, som haltar mindre nu, för att skicka till veterinären. Ringde och fick nya direktiv vad vi skulle göra med honom. Vi skulle byta bandage och lukta på det för att se om bölden spruckit. Men det fick bli senare.
 
Först blev det mockning i hagar och lite packning av foder. Marie och barnen kom och hjälpte till. Och straxt efter det kom faktiskt en ny liten kanin. Vågar knappt säga det. Jag hoppas det går bra nu!
 
Det är en stockholmtjej som flyttat in till Gustav! Hon kom i bil med sin förra familj idag. Satt i baksätet mellan sin lillhusse och lillmatte! En älskad liten kanin som mist sin syster för  ett tag sedan. Och de ville att hon skulle få en ny kompis. Jag hoppas att hon ska trivas, lilla Messi 6 år. Har inte hunnit fota ännu!
 
Skyndade mig in och värmde ett par varmkorvar med bröd. 10 minuter senare satt jag i bilen med alla hundar. Allie skulle på återbesök, igen. Det var tyvärr inte bra ännu. Hon har ju ett svårläkt sår på hornhinna. 
 
Carolin, veterinären, skulle fundera över helgen och ev prata med en specialist om ögat, sen ringer hon efter helgen till mig.
 
Åkte till affären, igen, för att köpa blöjor! De skulle Birkir ha på hoven!
 
När vi kom hem stannade jag vid stallet. Fodrade fåren och filmade Birkir lite mera för att komplettera till den andra veterinären, Birgitta! Hästarna ville ha mer mat också, så de fick lite mellis!
 
Gick in och matade hundarna och åt själv lite mellanmål. Sen ut igen! Bytte till ridbyxor. Men tusan, det snöade som bara den! Hoppade över ridningen och packade foder istället.....
 
När Tomas kom hem så fixade vi Birkirs hov. Två pampersblöjor med silvertejp runt och sen skulle vi hälla i koksaltvatten!
 
Kom in 19.30 och slängde ihop fajitas lagom till Idol.
 
Nu har jaag sett en del och sovit en del...... Imorgon jobb igen.
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

marianne cargus

05 Nov 2016 08:22

Åhhh en ny liten kanin, den får allt hålla sej frisk och stanna hos Gustav.

Roligt med blöjor på hoven, och smart, när får den där bölden komma ut snart.

Det kliar i fingrarna av allt som ska göras och lite klarar jag som tur är.

Kommentera

Publiceras ej