I fredags var Allie på djursjukhuset i Norrköping hos en ögonspecialist. De sövde henne och skrapade ögat för att trigga igång läkningen. Hon har ju haft såret i 2 månader nu. För att skydda såret satte de på henne en lins, som skulle sitta till återbesöket på fredag. Den trillade bort direkt...:-( Så nu får vi droppa ögat så mycket vi kan. För att hålla ögat fuktigt.
 
Jag passade på att baka saffransbröd eftersom Allie var trött och vädret var inget vidare. 
 
 
 
På lördagen var vi och hämtade hängmörat kött som vi beställt från en gård där de slaktar på gården. När vi kom hem var Karin, Stoffe och Emilia här. De var kvar hela dagen och kvällen. Karin och jag red och Stoffe hjälpte Tomas att begrava en bagge som dog häromdagen. 
 
På kvällen åt vi entrecoté som var med i köttlådan. Gud så gott det var!
 
Igår  var det första advent. Fick upp de sista stakarna och städade lite. På em red jag ut med Mio som sällskap. Hittade en liten väg som förut inte gick att komma fram på. Nu var den röjd och alldeles lagom för en galopp!
 
Tomas avslutade några projekt! Sen var det ju allt vanligt jobb ute. Vi fick också in gräsklipparen som stått ute.
 
Kokade risgrynsgröt till kvällen.  Det är ju så gott!
 
Idag var det jobb till 14. Allie fick följa med så jag skulle kunna droppa ögat. När jag kom hem var Karin här. Vi drack en kopp te innan hon åkte. Sen hjälpte hon mig lite med min nya telefon.
 
 
Jag var ute nästan 4 timmar sen. Packade foder och sen red jag på ridbanan. Det gick ganska bra idag med:-)
 
Soppa passade bra ikväll. Det blev Maries tomatsoppa!

1 kommentarer

marianne cargus

29 Nov 2016 00:12

Men fy vad envist såret är :(

Hängmörad entrecote...riktig fest minsann...grillade ni den?

Janne är finländare, där sköter kvinnan hushållet, han kan berätta hur jag ska städa men skulle aldrig göra det själv...han är inte vidare bra på hålla det städat heller..om.jag slipper stressa tycker jag det är rätt skönt att städa, men sen vill jag ju njuta av att det är gjort, längre än en dag;)

Kommentera

Publiceras ej