Nu jäklar är det vinter!
 
Tur man har kläder iallafall! Och när man jobbar ute blir man ju varm. Förrutom om fötterna. Det går bra när jag rör mig, men att stå och packa foder, det gör ont i fötterna nästan direkt. Helst den ena som är opererad i höften. Sämre cirkulation troligtvis!
 
Var inne och städade lite på fm och gjorde musli. När jag drack kaffe så ringde Karin och sa att hon var på väg hit.
 
Det var ju mysigt! Och den lilla var på gott humör! Pratade och flinade! 
 
 
 
Vi gick en promenad i snöyran. Sen var det stalljobb. Ingen ridning idag heller. Det blåste snålt runt öronen.
 
När vi hade ätit lunch så åkte Karin och gänget hem. Jag fodrade och stack sen iväg till affären. 
 
Det började skymma lite och jag åkte vägen genom skogen. När jag kom till sista huset innan stora vägen så satt en hund i trädgården där. De har inget staket och det var mörkt i huset, ingen var nog hemma. Jag undrade om det var deras hund. Det satt på en liten kulle och tittade efter bilarna som åkte förbi.
 
När jag åkte tillbaka satt den kvar. Nu var det ganska mörkt och huset var kolsvart. Ingen var hemma. Hunden tittade efter mig när jag sakta åkte förbi. Jag fick ont i magen......

Jag stannade vid nästa hus, där det lyste. En kille kom ut och skulle röka. Jag frågade om han visste något om hunden. Jadå, den bor där. Den är alltid ute!
 
Jag undrade om den var bunden. Men det var den inte. Den går där och lunkar i trädgården utan staket.......vid en ganska stor väg. Gud vad sorgsen jag blev. Jag kan inte riktigt släppa det än.
 
Jag kan inte förstå hur man kan ha en hund så. Han såg dessutom så övergiven ut, spanade verkligen efter sin familj.
 
 
När jag kom hem från affären var det stalljobb igen och lite hundträning i stallet. Marie och barnen var här och Moa red lite på Beris, som inte är skodd. De andra halkade en del tyvärr.
 
Ikväll fick vi Linas matkasse och lagade en supersnabb laxwrap! 
 
Nu har vi nyss varit ute igen och fodrat sista målet och kollat till alla i stallet. Kaninen Messi har tröttnat på att sitta i en mindre inhängnad! Hon hoppade över till Gustav imorse, men jag vågar inte än, hon stampar och varnar honom. Så vi bytte plats på dem och delade boxen lite mer rättvist. Då blev hon nöjd!
 
 
 
 
Nu är det godnatt!!
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej