Man blir glad när det regnar! Det är ju fortfarande vattenbrist här, Vi ransonerar, försöker fylla några vattenkar i taget och inte tvätta för mycket samma dag. På natten kör vi diskmaskinen.
 
Tråkigt är det. Jag skulle behöva tvätta schabrak, men det får väl vänta. Hoppas det fylls på nu. Idag samlade jag regnvatten i några baljor, det blev en del.
 
Idag på fm kände jag mig dålig, ont i huvudet och seg. Jag var inne, körde lite tvätt, dammsög och tränade hundarna. Sen drack jag kaffe och blev "normal" igen. Ha ha!!
 
 
 
Gick ut i regnet, på en promenad med hundarna, fodrade hästarna och sen klippte jag ner en del i växthuset. Nu är det bara lite kryddor kvar därute. Plockade ner lite äpplen från trädet.
 
Efter ett par timmar gick vi in och åt lunch. Tände ljus och tog en kopp te och micrade äpplen med kanel till efterrätt.
 
Hundarna fick vara inne när jag gick ut igen för Alice skulle komma och rida. Det var uppehåll en stund. Tur det för hon hade tröja på sig! Vi rider en halvtimme ungefär. Mer orkar inte barnen! Jag blir förvånad ibland när de blir trötta i benen. Så Karin och jag bestämde att det räcker med en halvtimme aktiv ridning. Innan dess får de ju borsta och sadla.
 
Efter turen så red jag själv en sväng till. Det gick bra, om än lite för fort imellanåt!!
 
 
 
 
 
Ikväll har jag lagat lasange med "vad kylen erbjöd". Det blev lite färs med morötter, grönkål och tomatkross, inte alls dumt! En riktigt lagrad prästost i såsen med!
 
Nu är det visst dags att fodra och rasta vovvarna.
 
 

2 kommentarer

Anonym

20 Oct 2016 09:43

Härlig ridbild, skogen är så vacker i sin höstskrud. Här hänger regnet i luften och det kommer några droppar då och då, så har det varit några dagar. Det går en vattenåder över hagarna (tyvärr) så vår brunn fylls på några timmar men det måste vara väldigt torrt om den ska sina.

Jag hade en tanke att hälsa på, men var genomförkyld och ville ju inte smitta ner er...alla helst inte lilla Emilia, men nästa gång så :)

Leo såg ut att ha diskbråck i ryggen och det är nog därför han är så rädd om den, han har inte varit så förut.Jag avvaktar med massage till honom...han skulle ju inte gå i trappor, men det är oundvikligt.

Marianne

20 Oct 2016 09:44

Sorry, jag blev visst anonym :(

Kommentera

Publiceras ej