Idag var det varmt igen! Blev genomsvett när jag morgonfodrade!
 
På fm var jag inne och grejade. Rensade i skåpet bland gardiner och dukar. Hundarna tyckte det var väldigt tråkigt!
 
Gick ut vid lunch igen och fodrade igen. Gick promenad i skogen och då kom solen fram!
 
 
 
 
Jobbade lite i trädgården också. Hämtade hästgödsel och lade på björnbärsbuskarna.
 
Det var så skönt ute så jag ville egentligen inte gå in och äta. Men jag stekte några korvar och åt med bröd bara, det gick snabbt!
 
Bytte till ridbyxor och gick ut till stallet. Karin och Moa kom och lilla sömntutan Emilia. Hon sov och vi andra red på ridbanan. Tindra gick sådär idag! Hon var inte alls lika samarbetsvillig som igår. Kanske för det blåste, var varmt eller för att vi var tre på banan. Det vet man ju aldrig!
 
När vi hade mockat och packat foder så gick vi in och åt mellanmål. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom Birkir haltade idag med så flyttade vi in honom och Freyja på ridbanan. Då kan han röra sig lite lagom, men inte springa och leka med grabbarna. Har pratat med en tjej som ev kommer i helgen eller nästa vecka och kollar på honom.
 
Jag ska gå ut nu och kvällsfodra. Ikväll kommer Tomas hem. Eller inatt rättare sagt. Han har varit på jobbresa sedan i måndags. 

1 kommentarer

Marianne

27 Oct 2016 23:29

Hästgödsel är bra till rabatterna, om man slipper svinmållan som alltid kommer ..men det är förstås lätt att rensa. Det går att äta också, för den delen.
Jag vet ungefär vem tindras förra ägare är då, Lockryd ligger bara 10 minuter härifrån.

Ja jag ska ta det lugnt, men jag åker antagligen till Sthlm ändå, bara jag får sova i natt, Marias mamma åker med om jag stannar hemma

Kommentera

Publiceras ej