Igår hade jag tänkt ta tag i hemmet. Det var liksom ett tag sedan...
 
Tomas har varit borta i veckan på jobb i England och Skottland. Avundsjuk är jag! Fast han har ju mest jobbat förstås. Han kom hem sent igårkväll/natt.
 
Jag struntade iallafall i städningen och åkte till Karin och Stoffe och fikade. Efter det åkte jag till Biltema och Granngården. På Granngården blev jag kvar länge och pratade med flera personer. Trevligt!
 
 
 
 
Fyndade även en hel del som var 70% på! Bland annat ett schabrak och ett par kängor.
 
När jag packade in i bilen så dök Moa och Marie upp. Moa ville komma och rida och undrade om jag kunde hämta henne på vägen. Hon skulle hem och äta först.
 
När jag åkte hem funderade jag på vart hon skulle sitta. Bilen var ju full! Mio och hon fick sitta fram båda två!
 
 
 
 
 
 
När jag hade ätit så red vi ut. Så roligt! Vi galopperade nog mest! Tjoade och hade oss i skogen! Beris var jättepigg och hängde på. Han tyckte nog det var kul! Men vi får nog raka honom med, han var så lurvig och nu ska ju Moa rida honom regelbundet. Igår skulle hon hem och skriva en träningsplan :-)
 
På kvällen kom en annan liten tjej och red. Men då gick det betydligt lugnare. Det är otroligt vilken häst det där är! Han tar verkligen hand om de som behöver det!
 
Idag hade jag valpkurs på fm, mysigt och roligt! Efter den så åkte vi och hämtade hem Disa och Freyja. Det tog hela eftermiddagen. Hundarna var med förstås. Vi stannade på uppvägen och tog en glass och kaffe så hundarna fick nosa och kissa med. På hemvägen blev det en korv!

Vi har hästarna isär inatt eftersom Beris alltid ska bråka när någon varit borta. Får se imorgon hur det går att släppa ihop dem.
 
Ikväll städade vi ur en box ordentligt. Spolade med rengöring och sen med högtrycken. Jag har tänkt måla lite om det fortsätter att vara varmt ute så det torkar.
 
Hoppas på fint väder imorgon då jag ska ha 2 kurser på eftermiddagen!
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

marianne

04 Sep 2016 11:00

Dammråttorna rymmer inte...tyvärr, men lila Emilia växer snabbt så det var ett bra val ;)

Du har ofta ungdommar, hussar, mattar och hundar runt dej..full rulle!
Kul att rida med ungdomarna, de brukar vara så okomplicerat umgänge.

Här kommer han hem med en kasse trattisar varje gång han varit på promenad med Leo...de är ju lättare att rensa, tack och lov.

Ja, jag lämnade peugeoten i byte, Janne har köpt sina tre senaste bilar på den firman, plus att hans firmabil också kom därifrån och hade service där, så han är välkänd och jag tror jag fick ett väldigt bra pris för den.

Kommentera

Publiceras ej