Det blir många timmar på jobbet en helg i månaden. Både fredag ch söndag jobbar vi dygnspass.
 
I lördags fm hade jag valpkurs, eftermiddagen gick snabbt, då vi väntade på fårklipparen, som inte kom. :-(
 
Men nu har jag bokat en annan kille till på fredag. 
 
På kvällen var jag på KENT. Anna, min rallylydnadsfröken och jag. Hon hade en biljett över! Det ångrar jag inte. De var superbra.Och ljusshowen var otrolig....
 
Igår slank jag in på Maxi och köpte deras senaste skiva och spelade den hela kvällen på jobbet. Jag gillade alla de nya låtarna.
 
Idag slutade jag jobbet klockan 8, handlade på hemvägen som vanligt.
 
Lagom till kaffet kom Karin och Emilia. Hann sätta på tvätt och snabbdammsuga innan!
 
Emilia var vaken ganska länge och tittade på hundarna som är överförtjusta i henne!
 
 
 
Vi tog en promenad till öde-äppleträdet och fyllde på lite i bunken med hästäpplen. Några fina hittade vi med som vi stekte till efterrätt. Mums!
 
 
 
Efterrätt och ett sovande barn
 
 
 
Efter en långlunch så red vi i paddocken. Karin red Birkir som skötte sig så bra. Det är visst bara mig han bråkar med..... Jag red min prinsessa som var duktig som vanligt, men tyvärr har hon lagt på sig lite igen. Nu har de fått beta några dagar och jag har inte ridit. I lördags longerade jag bara en stund.
 
Ikväll var Jim och jag på rallylydnad. Gud vad kul det är! Jim är så rolig att träna med. Och mycket lättare än båda de andra, eftersom han är lättare att belöna, har mer driv och uthållighet och inte heller så lättstörd av andra!
 
 
 
 
 

3 kommentarer

Marianne

28 Sep 2016 00:42

Jag har aldrig lyssnat på Kent, skulle de inte sluta spela förra året? Tyckte alla var ute efter biljetter till deras sista spelning....eller var det något annat band?

Du kanske krånglar till saker i onödan på Birkir? Du vet när man verkligen anstränger sej för att det ska bli bra?!

Sv; Myskankor flyger bra och vissa vill gärna sitta högt, det är bara denna som sitter på taket, de andra nöjer sej med stenmuren.
Jag handlar ju ganska mycket åt gången och Janne lagar mat av det som finns hemma, ibland har vi bestämt innan och ibland ringer jag och frågar om han vill ha något särskilt från affären, vi har ju mycket kött i frysen, vilt samt att vi köper kalv och lamm.

Jag minns att det regnade varje kursdag i våras, men nu får du igen det...trots att det varit mulet idag var det tillräckligt varmt att gå i linne

marianne

28 Sep 2016 10:29

Glömde svara på Ava....vi tänkte ta nytt prov i mitt på oktober, så snart är det dags :)

marianne cargus

28 Sep 2016 15:51

Jag tror som du, ju mer man tränar och lär sej,desto svårare blir det....Jag tyckte inte alls ett var svårt att rida Brigade eller Ava heller för den delen förr, men när jag tränade för Inga-May kändes det som jag var nybörjare för det mesta....man ställer högre krav på både sej själv och hästen men hästen gör ju att som man ber den och har man då krånglar till allt med teoretiskt tänkande blir det nog lite kortslutning ;)

Kommentera

Publiceras ej