Ja inte hela dagen, men en stund ikväll. Nu har jag varit ute med hundarna och vaknat till.
 
Har varit väldigt seg idag. Tagit tabletter för jag har haft värk i hela kroppen och lite halsont! Mi och barnen är också sjuka, de skulle ha kommit hit någon dag i veckan, men nu får de kurera sig först.
 
Jag var ledig igår. Red Tindra, mitt lyckopiller, tränade lite med hundarna och på kvällen hade jag hundkurs. På dagen var jag också och köpte hundmat. Där har de en loppishörna. Jag köpte 2 proppfulla papperkassar med barnkläder. Mycket fina och en hel del märkeskläder. Jag gav 200 för allt. ca 40 plagg! Jag tvättade allt idag och kollade igenom det och det blev hur mycket som helst! Något ska nog falla barnen i smaken.
 
 
 
Idag gick jag upp tidigt. Seg som kola, men satte igång att städa och tvätta tills Karin och Emilia kom.
 
Karin var snäll och fixade min dator. Installerade om och tog bort!
 
Sen red vi. Men det var 17 grader så hästarna var jättesvettiga. Birkir bråkade en del idag, men jag vet att jag måste lära mig honom. Han är så olik Tindra. Malin säger att han är den bästa häst jag har haft....så det är väl bara att träla på. Tindra är så mjuk i tölten och Birkir lite stötig, eftersom han har större steg.
 
 
 
Efter lunch var jag helt slut. Skulle åkt på möte, men det gick ju inte. Fick ringa återbud. Det blev bara en hundpromenad och lite nosework innan Karin åkte hem.
 
Emilia har börjat flina och ta kontakt! Vad fort det går!
 
 
 
Tomas och jag bytte hage på hästarna. Nu när de lugnat sig får de gå i den stora skogshagen och sen ner till Werns lycka för att beta några timmar på dagen. Dit får de traska i en lång gång så det blir mycket rörelse. 
 
Idag låg alla ner samtidigt i hagen, så nu har de nog klarat ut sina problem! Och såren är ytliga och börjar läka.
 
 
 
Nu ska jag sova igen. zzzz....
 
 

1 kommentarer

marianne cargus

22 Sep 2016 16:19

Oj vad fort det går! Kan Karin rida redan eller var det bara du som red? Jag tror att de bästa hästarna är de svåraste, de kräver mer exakthet av sin ryttate....tror jag alltså...att rida en värdigt välutbildad häst är ingen barnlek.

Har du vara haft en enda älgfluga i år? Jisses, men ni har haft det torrare också, vet inte om deg har betydelse, men kanske är det så

Kommentera

Publiceras ej