För mig blir det en chans att vila armen, på jobbet! Vi har ju inget tungt jobb.
 
Efter akupunkturen blev jag jättetrött! Även dagen efter. Alltså igår, lördag. Jag började dagen med valpkurs. Vi var i skogen och provade att spåra och se drack vi kaffe och tränade. Mysigt!
 
Bytte kläder på några minuter och gasade iväg till jobbet. 
 
Idag åkte jag från jobbet till granngården och köpte fårfoder. Sen har jag jobbat ute, ridit och Tomas och jag tog en promenad. Jag skötte allt stalljobb själv idag för Tomas körde ut gödning på vallen. Så jag har lite mer ont igen i den jäkla armen.
 
Vi kom in vid 20.00. Jag lagade till laxpasta som tar bara några minuter. Sen somnade jag direkt i soffan.....
 
Vaknade vid 23 och då var det dags att gå ut igen. Så nu har jag duschat och tvättat håret och hamnade framför tv.n igen medans jag torkar till lite.
 
Vi har flyttat ut två av tackorna som var inne, till de som är ute. Vi kan inte riktigt fatta att några är så magra, läskigt magra faktiskt. De som är ute är välgödda, runda och fina. Sen är det några smalisar som nog kommer äta upp sig. Men ett par magra som är dräktiga är inte så kul att se.....Hoppas verkligen att de lägger på sig.
 
 
 
 
 

1 kommentarer

marianne

24 Apr 2017 14:00

Du får vila så du slipper ha ont när ni åker till Island, för jag antar att ni ska rida där?
hur kan det komma sej att tackorna är så magra? Hade de behövt extra foder som de inte fick p.g.a att ni inte visste de var dräktiga? Hoppas det går bra med de iallafall.

Grottmannen handlade om skillnader män/kvinnor, jägare och samlare...det var väldigt träffande.
Jag jobbar 5 dagar på rad när jag har hel helg, så idag och i morgon också, jag har påpekat att det inte är något bra upplägg för mej, två av passen är dessutom långa, jag jobbar två 4-timmarspass om två veckor så det kunde ju vara lite mer utspritt...jaja, vi får se om det går att ändra :)

Kommentera

Publiceras ej