Igår var en mörk dag i Sverige. Terrorn slog till i Stockholm.
 
Jag jobbade. På eftermiddagen åkte vi hit hem och var här. Det var en jättefin dag. Men när vi åkte hem till M hörde jag på radion som hänt. hela kvällen satt vi vid tv:n. Det var så overkligt.
 
Sen kollade jag mobilen lite senare på kvällen, då ser jag att Karin skrivit att Freyja var sjuk. Hon hade fått foderstrupsförstoppning. Illa dessutom. Hon har fått det förut, men då har det släppt. Denna gång gjorde det inte det. De gick och gick med Freyja och masserade, men veterinären blev tvungen att komma ut. 
 
Idag var inte lilla hästen pigg alls. Hon ville inte äta. Framåt em så fick veterinären komma igen. De sa att det kunde göra ont i matstupen efter och så var det nog och då blev hon ju orkeslös.
 
Men nu fick hon metacam och antibiotika, för risken är också lunginflamation. Hon hostade nämligen med....
 
Annars har jag haft 2 kurser och hunnit rida ett pass på Tindra.
 
Men gud var trött jag är nu. Ska snart sova. Jobb imorgon igen.
 
 Vår boll!
 
 
Emilia känner gräs för första gången!
 
Gurka är gott!
 

1 kommentarer

marianne cargus

09 Apr 2017 00:41

Hur mår Freya nu då? Så läskigt med foderstrupsförstoppning...
Vad söt Emilia är när hon undersöker gräset, jag minns när Jovan kände gräset mit fötterna första gången...haha...han satt på en filt och var väkdigt skeptisk mot det som kittlade honom på fötterna....

Jag hade inte hört något eftersom jag jobbade och ingen kund hade sagt något, på rasten såg jag på fb att någea hade markerat att de klarar sej, jag fattade ingenting och när jag sen såg stannade världen för mej....tills jag såg mina barns inlägg...fy f-n rent ut sagt...vilken panikkänsla.


Det är den lilla "bryggan" som ligger i vattnat på fotot, vet inte om det är isen eller sabotage som lagt den där.

Kommentera

Publiceras ej