Hinner ju inte skriva!

Det har varit mycket nu! Kurserna är igång för hösten. Jag har jobbat lite mer och sen är det fullt upp med djuren! Vi har ju sååå många får. Och rymmer gör de!
 
I lördags var vi på kalas hos Emilia som fyllde ett år. Då fick jag träffa alla mina barn och barnbarn! Det var härligt!
 
 
 
 
 
 
I söndags jobbade jag igen. Måndagen var jag hemma och tvättade en jäkla massa tvätt! Hann rida med och plocka svamp!
 
Tisdagen, igår, var det lite fullt upp. For iväg tidigt till Linköping för att hämta ett paket. Sen gick det i ett! På kvällen hade jag kurs och sen direkt till jobbet!
 
Idag kom jag hem vid 9 efter jobb och handling. Tagit hand om tvätten, promenerat, ridit och haft privatlektion.
 
 
Imorgon är det jobb igen och möte på kvällen! Ledig helg, hoppas hinna ifatt lite då!

Sensommardag

Igår var Allie hos kiropraktorn. Vi har ju gått hos sjukgymnasten ett tag nu. Och hon föreslog att vi skulle ta en tid hos kiropraktorn. Det hade jag ju redan tänkt och frågat om tid hos en. Jag visste inte att de hade en som kom dit en gång i månaden. Så det var ju bra!
 
Det var mycket bättre med henne än vad jag trodde. Det har nog gjort stor skillnad det lilla vi gjort. Vi har haft några övningar, sitt stå med alla 4 ben rakt  under sig och lite stretch. Novafonen har vi använt en del och sen har hon inte fått kampa! Alla leksaker är borta numera!
 
Vi fick en rejäl genomgång för 650 :- Det var billigt! Hon, Eva, Behandlade höfterna och bak-knäna och några ryggkotor. Annars var det som sagt ganska bra.
 
När vi åkte hem igen körde jag in till Hööks för att kolla rean. Köpte en jeansskjorta för 80 kronor. Hade kostnat 349:-!  Sen blev det ett schabrak också. Ett blått.
 
När vi kom hem åt jag lunch och helt plötsligt var klockan nära 17.00 och jag skulle ha kurs klockan 18.00! Gick en sväng med hundarna och öppnade till betet åt hästarna. Sen tänkte jag: Men, gick alla ner? Fattades ingen? Jag blev orolig och tog ett varv i skogen. Nä ingen häst där och jag hann inte gå ner till betet innan kursen. Tänkte att jag ber Tomas göra det.
 
Det glömde jag förstås bort när kursen började. Så efter den så skulle vi hämta hem hästarna igen. Då hittade Tomas Disa och Bereskur i hötorken!! De var mätta!
 
Idag var jag uppe klockan 6 för Allie skulle få följa med Emma till hennes jobb för att ta bort en infekterad tand. Emma jobbar på Valla djurklinik och det var hon som såg att tanden såg ful ut.Det var till och med en varböld under, såg de när de började. Stackars Allie!
 
Annars har Karin och Emilia varit här. Vi red när Emilia sov. Sen gick dagen som vanligt med alla sysslor!
 
 
 
 
Allie kom hem och mådde lite illa. Men det blev bättre efter några timmar. Och ikväll känns hon som vanligt.
 
Jag gjorde musli och kokade sylt. Sen fick Emma en påse med lite hemlagat som tack för att hon tog med sig Allie. Eftersom vi redan har utnyttjat försäkringen nyligen så tror jag att detta går att skicka in med och det blir ingen ny självrisk. Ska kolla imorgon. Nu är det dags att sova!
 
 

Å jösses vad trött

Sov bara ca 4 timmar inatt på grund av en tacka som protesterade vilt emot att vara infångad och satt i en hage med tre andra rymmare!!
 
Sen var ju Karin och jag på ridkurs hela dagen och det var 1,5 timmes bilresa dit och lika långt hem! Väl hemma var ju jobbet ute kvar! Och sen matlagning och rensning av svamp! Helt slut!
 
Tyvärr tog vi inga kort då vi red tillsammans. Men det var nyttigt och roligt. Mycket grunder.
 
Veckan har varit kaotisk. Jobbat extra och varit barnvakt och haft fullt upp. Inte haft tid att blogga!
 
Nu ska vi fodra sen blir det sängen direkt! Känner mig groggy!
RSS 2.0