Jobbet

 
Idag börjar jag jobba klockan 17. Första passet efter semestern.
 
Familjen är i Vimmerby på Astrid Lindgrens värld. Så jag är själv hemma.
 
Tea och jag red på fm. Sen har jag plockat och grejat ute. Nu lite lunch. Sen blir det trädgården i em tills jag ska åka till jobbet.
 
Kanske mockar en kärra i hagen bara!

Kommentarer:

1 marianne:

Härlig bild på hundarna :)
Du som brukar få hjälp med sysslorna kanske inte njurar lika mycket som jag, av att vara ensam på gården?!

Oj vad ledsen jag blev när jag läste om hunden som "skulle bli social" vad f-n läser inte folk på för INNAN de skaffar djur...precis som de vore leksaker utan själ?! Det gör ont i mej :(
Och jag blev så ledsen för Martins hyresvärd kom med sånt krav :( jag hade särskilt frågat Martin om han fick ha hund, och han svarade att han hade haft flickvännens hund där och det gick bra....känner mej så dum också eftersom jag "hjälpte till" så han fick ta hem Jim.

Jag brukar säga ifrån till de som vill klappa Leo, han går inte fram till folk heller, om inte jag pratar med de som vän.

Jag har en tanke om detta att Janne tagit tag i saker, men vill inte skriva det här...om du vill tar jag det på chatten ;)

Visst är det svårt med fåglar? De är ju så himla snabba...och sitter de still så man hinner se de, kommer man inte ihåg exakt när man slår upp boken.
Vi har suttit nästan hela sommaren och funderat på en fågel som skriker på kvällarna och in på natten....nu äntligen har vi bestämt att det nog är en hon uggla, det skulle vara häftigt att få se den.

Det är så himla kul att få köpa och möblera efter egen smak...mattan är ju ett par år, men soffan köpte jag när jag flyttade in....jag vill inte ta för mycket från gården, det skulle kännas elakt, även om vi köpt tillsammans, men det är ju köpt dit.

Ja, vad skulle jag ta mej till utan Maria? Hon har sina sidor, men jag tror inte det finns en enda människa som är så himla snäll som hon...när jag mår dåligt blir jag irriterad och ibland elak..jag är så rädd att hon inte ska stå ut med mej....jag kämpar stenhårt för att bita ihop

Kommentera här: