Sensommardag

Igår var Allie hos kiropraktorn. Vi har ju gått hos sjukgymnasten ett tag nu. Och hon föreslog att vi skulle ta en tid hos kiropraktorn. Det hade jag ju redan tänkt och frågat om tid hos en. Jag visste inte att de hade en som kom dit en gång i månaden. Så det var ju bra!
 
Det var mycket bättre med henne än vad jag trodde. Det har nog gjort stor skillnad det lilla vi gjort. Vi har haft några övningar, sitt stå med alla 4 ben rakt  under sig och lite stretch. Novafonen har vi använt en del och sen har hon inte fått kampa! Alla leksaker är borta numera!
 
Vi fick en rejäl genomgång för 650 :- Det var billigt! Hon, Eva, Behandlade höfterna och bak-knäna och några ryggkotor. Annars var det som sagt ganska bra.
 
När vi åkte hem igen körde jag in till Hööks för att kolla rean. Köpte en jeansskjorta för 80 kronor. Hade kostnat 349:-!  Sen blev det ett schabrak också. Ett blått.
 
När vi kom hem åt jag lunch och helt plötsligt var klockan nära 17.00 och jag skulle ha kurs klockan 18.00! Gick en sväng med hundarna och öppnade till betet åt hästarna. Sen tänkte jag: Men, gick alla ner? Fattades ingen? Jag blev orolig och tog ett varv i skogen. Nä ingen häst där och jag hann inte gå ner till betet innan kursen. Tänkte att jag ber Tomas göra det.
 
Det glömde jag förstås bort när kursen började. Så efter den så skulle vi hämta hem hästarna igen. Då hittade Tomas Disa och Bereskur i hötorken!! De var mätta!
 
Idag var jag uppe klockan 6 för Allie skulle få följa med Emma till hennes jobb för att ta bort en infekterad tand. Emma jobbar på Valla djurklinik och det var hon som såg att tanden såg ful ut.Det var till och med en varböld under, såg de när de började. Stackars Allie!
 
Annars har Karin och Emilia varit här. Vi red när Emilia sov. Sen gick dagen som vanligt med alla sysslor!
 
 
 
 
Allie kom hem och mådde lite illa. Men det blev bättre efter några timmar. Och ikväll känns hon som vanligt.
 
Jag gjorde musli och kokade sylt. Sen fick Emma en påse med lite hemlagat som tack för att hon tog med sig Allie. Eftersom vi redan har utnyttjat försäkringen nyligen så tror jag att detta går att skicka in med och det blir ingen ny självrisk. Ska kolla imorgon. Nu är det dags att sova!
 
 

Kommentarer:

1 Marianne:

Men stackars Allie, nu får det räcka med besvär för hennes del, tycker jag.
Så himla fin bild på Emilia och Tindra(?) Den måste du skicka in till nån tävling om du kan....
Just nu njuter jag för fullt...så skönt att vara här igen.

2 Lillemmish- mode - inspo :

vilkan härligt foto =)

krami

3 marianne:

Vi kommer att bo i Dublin och göra dagsutflykter, så har de bestämt, jag åker bara med liksom ;) men betalar själv förstås.

Jag har ju så dåligt samvete för Avas skull, att jag inte orkar med så tankarna har gått fram och tillbaka på sälja, lämna på foder eler bara låta henne gå i hagen och ta ut när jag känner att jag kan, sen kom jag att tänka på Katia som letat medryttarhäst ett tag... och jag hade ingen aning om att hon är uppvuxen med hästar och en mamma som var utbildad på strömsholm...jag tror detta blir toppen, men försöker att inte ta ut något i förskott....vet ju inte hur Ava kommer att må i vinter heller...men hoppas...;)

4 marianne:

Nu när jag vet att hönan ligger där är jag stressad att hon skall rävmat. ...jag försöker lyssna efter kycklingpip med jämna mellanrum för att kunna flytta in de...

Kommentera här: