Imorse gick jag upp kl 7 när Tomas åkte. Idag tog det 2 timmar ute igen. Lammen tar sin lilla tid. Tre är i princip återställda. Men en ligger mest, så henne pysslar vi med. Lyfter upp och ger både diarsyl och vomstart för att få stopp på diarren. Sen får hon energibalans att dricka lite då och då. Trött är hon men det verkar ändå inte helt kört ännu.
 
Efter frukosten som jag tog på en kvart (annars brukar jag ta det lugnt!) städade jag toan. Det var ett bra tag sedan, så akut!
 
Sen ut ett pass till och mockade lite i hagen och tittade till lammet.
 
Klockan 13 hade jag bjudit min vän Ewa på lunch. Strax innan kom min uppfödare Lena med en blomma och choklad, men hon hade inte tid att stanna. Annars hade det räckt till henne med!
 
Ewa hade med sig presenter till hundarna och flera olika sorters potatis till mig! De har ju potatisodling! Allie fyller år idag, men det visste hon inte innan. Men det var ju passande. Ewa har ett barnbarn till Allie!
 
När vi hade ätit och babblat i några timmar så gick vi ut till lammet och kollade innan Ewa åkte hem. Jag fodrade och gick en promenad, sen kom Tomas hem. Vi gick ut igen och gjorde klart och fixade med lammet, igen. Försökte klippa bort lite päls därbak. 
 
När vi kom in så drack vi glögg och slog in paket. Vi leker paketleken på julafton och både Tomas och jag har köpt ganska många till det! Sen är det några var till barnbarnen.
 
Imorgon är det lördag så då får vi se vad vi hittar på. Dammsuger iallafall, för det hann jag inte idag! 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Marianne

23 Dec 2017 13:55

Men vad är det med lammet? Kan det vara löss som den lilla baggen också hade?

Kommentera

Publiceras ej