Regnig och trist dag

På fm var jag och tränade med en tjej och hennes hund. Det blev mest prat då det var första träffen. Men lite träning med!
 
När jag kom hem så åt jag mat som fanns kvar sedan igår. Efter det har jag varit ute till klockan var nästan 19!  
 
Det var ju så skitigt ute så det var ingen ide att gå in! Hundarna blev tvungna att duscha. Och det räcker ju en gång!
 
Ridning blev det ingen. Utan jag har bara jobbat!Och promenerat i skogen.
 
Sen blev det lite nosework i stallet för hundarna. Så de är rätt nöjda nu!
 
Vår matkasse kom inte ikväll! Så besviken! Men det fick bli falukorv och stuvad blomkål. Det gick det med!
 
Nu är klockan för mycket igen!
 
Gonatt!
 
 Fick en bild påAllie som unghund! Så söt!
 

Söndag och helt slut!

Igår var det jobb till idag. Vi var och köpte en ny jacka och sen städade jag akvariet. Däremellan är det mat och mellis och tvätt och plock, som hemma! Passet gick jättefort. Slutade idag klockan 10.
 
När jag var i affären så skrev Karin att hon var på väg till oss. Jag satte lite fart. Har ju inte sett dem på några dagar. Den lilla har ju varit sjuk. Idag är hon förresten 6 månader. Gud vad tiden går fort!
 
 


När vi hade druckit kaffe och Emilia hade myst med hundarna, så var det sovdags. Hon somnar så fort man lägger ner henne i vagnen.
 
Vi gick ut allihop utan Tomas som målade en omgång till i sovrummet. Han kom ut lite senare.
 
 
 
 
 
Karin red ut på Birkir först och tog med sig Mio. Emilia är lite täppt i näsan och vaknade till lite då och då. Så vi red en i taget. Marie och My var i stallet och vi hjälptes alla åt med stalljobbet.
 
När Karin kom tillbaka så red jag ut och tog med Allie. Det gick jättebra. Vet inte vad som har hänt. Hon har lugnat ner sig och varit så medgörlig sista tiden, vilket jag är tacksam för. Min kropp klarar inte en massa kamp. Jag tänkte på det en dag när det var stökigt.  Jag vill ju att det ska flyta på och kännas harmoniskt!

Vi var ute till 16.30 sen blev det duschen för Mio och Allie. Fy, vad skitiga de var!
 
Lagade mat och sen somnade vi i varsin soffa! Jag förstår att Tomas var trött. Han har haft grannarnas får och höns i 5 dagar, före och efter jobbet i veckan. Och igår och idag när inte jag var hemma. Plus våra egna djur och så fixat i sovrummet. Hämtat vatten med eftersom det var tomt igen .....Men jag har ju inte tagit ut mig ...Jag var trött ändå!
 
Nu ska jag duscha! Imorgon ska jag till en rullstolsburen tjej och hjälpa henne med träning av hennes hund. Hon har fått ett stipendium av ett försäkringsbolag. Och jag har fått förtroendet ifrån dem att träna henne. Spännande

Kalla dagar!

Igår var jag ensam hela dagen. Emilia är lite sjuk med feber så Karin har inte varit här på några dagar. 
 
Jag gav hundarna märgben i trädgården medans jag gick och började i stallet. Hoppsan, då kom husvakten hos grannen och gick förbi med 4 hundar!  Som tur var så var Jim och Allie mer intresserade av benen. Mio är för rolig. Han kom farandes till mig i stallet, stirrade mot trädgården, stirrade på mig: Ser du inte matte!?
 
Då såg jag henne som gick förbi! Hon hade fullt upp med sina hundar! Gud vilken tur att mina skötte sig! När hon kom tillbaka så gick jag och frågade om mina hundar hade gjort något. Men det var bara Mio som hade gjort sig till lite, innan han kom och skvallrade för mig. Det var 4 tikar!
 
Mio fick hänga med på en ridtur. En sån där fantastisk, när allt bara fungerar!Hon töltade så fint med minimalt stöd i tygeln. Vad stark hon har blivit och det är så härligt när hon använder sin kropp rätt!
 
Jag började jobba kl 17 så vid 15,30 gick jag in och duschade och tog det lite lugnt innan det var dags att åka.
 
Idag kom Alice och skulle rida. Jag frågade pappan om han ville hänga med. Han red förr. Hans mamma  hade haft hästar. Jodå han hängde med, fast Alice är mycket duktigare är pappa! Det blev en lugn tur!
 
 
 
 
 
My och Marie kom också en sväng. My mötte oss ute på turen. När vi kom tillbaka så red både hon och jag på ridbanan en stund. Jag var lika nöjd idag som igår. Tindra skötte sig både ute och på banan. Inga bocksprång idag heller!
 
Det har varit soligt idag men svinkallt! Jag har haft overall  hela dagen. Jim har haft täcke på sig, han fryser lätt.
 
 
Jag grejade lite i växthuset med och hade sällskap av Bruno och Astrid som låg och njöt i solen. I växthuset blir det ganska varmt!
 
 
 
 
Det är så skönt nu när det är ljust så länge. Vi var ute till 16.30 då frös jag och gick in och tog en kopp te. Lade mig i soffan och slumrade till en kvart!
När Tomas kom så gick vi ut och fixade klart med djuren. När vi kom in så lagade vi lammköttbullar och åt med pitabröd och sallad. Spelade med i På spåret! Det gick sådär, svårt idag! Tror att jag fick 23 poäng.
 
Nu är vi på väg ut och fodra igen. Imorgon är det jobb igen!
 
 
 
RSS 2.0