Men det märkta jag inget av, Jag jobbade! Fast jag började kl 17  så innan dess hann jag njuta av sol och takdropp.
 
Var ute mest hela dagen och grejade och red ut på Tindra. Både Allie och Mio fick följa med. Det gick kanon!
 
Ibland när båda är med så är Mio långt före och Allie långt efter. Men igår gick det bra! Med Tindra tränade jag samma som dagen innan, fast ute i skogen. Mycket övergångar mellan tölt och skritt och halt! För det mesta fick jag bestämma!
 
Idag kom Karin och Emilia hit. Vi kom ungefär samtidigt. Jag besiktade bilen, hämtade skor till Tomas och handlade mat. Jag hittade likadana kängor som jag har till honom. När jag köpte så kostade de 1700 och nu var det rea, 700......fast jag har haft mina 2 år. Älskar dem.
 
Karin och jag fikade och sen gick vi ut. Solen värmde så när vi hade gått en promenad så åkte jackorna av i stallet. Hästarna fick lunch och vi jobbade på.
 
 Hej Allie!
 
 
 
Lunch i solen!
 
 
 Nyvaken efter typ 4 timmars sömn!
 
Sen red jag Tindra på ridbanan och Karin red både Birkir och Disa.
 
När hon åkt hem så somnade jag på soffan en stund. Är inte helt pigg ännu!
 
Ikväll var det mästerkocken på tv och vi åt en god rätt från Linas matkasse!
 
 
 

2 kommentarer

marianne

16 Feb 2017 10:18

Oj vad gott det ser ut, vad är det orange? Det ser ut som rotmos men det förstår jag ju att det inte är....hummus?
Dina skor blir nog billiga i längden, men synd de inte var rea då du köpte de...

Vi har foderhäcken, det finns slowfoodnät till men det vill vi inte ha, det är lite olika hur hästarna gör, denna vintern är det bara de två senaste balarna de drar ut så här mycket....för ett par år sen gjorde de det mad alla balar, jag förstår inte skillnaden, men kanske är det för torrt? Med tanke på att de kör ner hela skallen, gör hål och äter det som ligger under.

Jag har en tjock tröja under som jag hänger av mej på nån stolpe när det blir för varmt, orkar inte byta kläder, idag är det mulet igen.

Jo det är fördelen med långhåriga hundar, mina collie var det bara att plocka efter, men efter Leo behövs dammsugaren....

marianne

16 Feb 2017 10:22

Glömde....jag har en sån plastskrapa som jag använder till Leo...varje dag! En sån som ser ut som en ryktskrapa. Ibland använder jag en sån där som man har till hästarna när de tappar vinterpälsen....sån som man kan vicka till två olika lägen där drt är två olika täthet på piggarna...

Kommentera

Publiceras ej