Igårkväll hade jag fått hjälp med att sätta på transporten och köra fram bilen så det bara var att lasta och åka. Vi skulle ju rida lektion idag.
 
Men det var blåst och snöblandat regn och bilar i dikena. 
 
Emilia var dessutom förkyld så det var bättre att de var hemma. Så idag var jag helt själv. Hela dagen och nästan hela kvällen. Tomas var ute med jobbet och åt mat.
 
Jag har inte ridit eftersom hästarna var dyblöta och skitiga och frusna. De har fått mat nästan hela dagen och däremellan ätit halm. Jag har fyllt på hela tiden. Även hos fåren.
 
Fick mycket hjälp av katten! Hi hi!
 
 
 
 
 
Har gått några hundpromenader annars mest burit foder och vatten!
 
Sen kom fiskbilen och jag köpte lax och aborrfilé. Det är dyrt, men så fin fisk!
 
Jag var också och handlade i Fornåsa och handlade hem så jag kunde "baka" lite nyttigt godis. Chokladbollar och citronbars. Fast jag gjorde små kakor i formar istället för bars.
 
 
 
 
Nu är det dags att gå ut i regnet och fodra sista målet.
 
 

1 kommentarer

marianne

23 Feb 2017 10:17

Ja fy sjutton vilket äckligt väder, det var ju tur att du inte begav dej ut med hästar på släp.
De där "godisarna" verkar goda, jag har för dålig karaktär för att göra såna, hur nyttiga de än är, så kan det bli för mycket...haha

Men hade de inte av täcket på hela vintern? Det måste väl vara bristfällig tillsyn? Hade just varit snyggt om ponnyn varit täckt av svamp/fukteksem...fy f-n en sån skulle inte få ha hand om djur....och låta en s inne hela dagar? Orkade de mocka och ge de mat då? Jag skulle inte kunnat hålla mun om det varit någon jag vetat om.
Dessa samtal handlar om hur man upplever arbetssituationen, trivsel, samarbetet, hur man utvecklats och hur man vill utvecklas, framtidsvisioner, hur man tycker chefen är och hur man vill den skan vara...och en massa sånt. Jag sa att min framtidsvision är att gå i pension hehe

Kommentera

Publiceras ej