Igår var det jobb till idag. Vi var och köpte en ny jacka och sen städade jag akvariet. Däremellan är det mat och mellis och tvätt och plock, som hemma! Passet gick jättefort. Slutade idag klockan 10.
 
När jag var i affären så skrev Karin att hon var på väg till oss. Jag satte lite fart. Har ju inte sett dem på några dagar. Den lilla har ju varit sjuk. Idag är hon förresten 6 månader. Gud vad tiden går fort!
 
 


När vi hade druckit kaffe och Emilia hade myst med hundarna, så var det sovdags. Hon somnar så fort man lägger ner henne i vagnen.
 
Vi gick ut allihop utan Tomas som målade en omgång till i sovrummet. Han kom ut lite senare.
 
 
 
 
 
Karin red ut på Birkir först och tog med sig Mio. Emilia är lite täppt i näsan och vaknade till lite då och då. Så vi red en i taget. Marie och My var i stallet och vi hjälptes alla åt med stalljobbet.
 
När Karin kom tillbaka så red jag ut och tog med Allie. Det gick jättebra. Vet inte vad som har hänt. Hon har lugnat ner sig och varit så medgörlig sista tiden, vilket jag är tacksam för. Min kropp klarar inte en massa kamp. Jag tänkte på det en dag när det var stökigt.  Jag vill ju att det ska flyta på och kännas harmoniskt!

Vi var ute till 16.30 sen blev det duschen för Mio och Allie. Fy, vad skitiga de var!
 
Lagade mat och sen somnade vi i varsin soffa! Jag förstår att Tomas var trött. Han har haft grannarnas får och höns i 5 dagar, före och efter jobbet i veckan. Och igår och idag när inte jag var hemma. Plus våra egna djur och så fixat i sovrummet. Hämtat vatten med eftersom det var tomt igen .....Men jag har ju inte tagit ut mig ...Jag var trött ändå!
 
Nu ska jag duscha! Imorgon ska jag till en rullstolsburen tjej och hjälpa henne med träning av hennes hund. Hon har fått ett stipendium av ett försäkringsbolag. Och jag har fått förtroendet ifrån dem att träna henne. Spännande

1 kommentarer

marianne

27 Feb 2017 10:36

6 månader redan....oj vad det går fort!
Det är tungt för kroppen med allt som hör till detta med hästarna, och djur över huvud taget.

Jag går här och funderar och funderar....hur länge orkar jag "driva" stallet? Det är ju inte bara mocka och ta hand om Ava, det ska sopas och hållas snyggt i utrymmena, räfsas höskräp på gården och hagen är som rena gödselhögen...grannen eller nån av hans kompisar, har backat ner två stolpar så två hagar ska lagas....gödselstacken är nästan full och en dörr håller på att ramla sönder...jag känner mej trött!
Men vill jag hyra in Ava hos någon som har helt andra rutiner och tänk? Suck!

Om ni åker till Göteborg kan jag absolut rekommendera ett besök där!
Jag har planerat en del roliga saker, känns som jag behöver det efter de senaste åren med utmattningssyndromet samt min familj som krympt.

Nä hur kunde föräldrarna släppa iväg henne med er som var så passmycket äldre...haha, men det var ju lite annorlunda på den tiden...kanske?!

Kommentera

Publiceras ej