Räknade ut att jag knutit mina kängor och tagit på mig overallen 7 gånger idag!
 
Men mycket blev det gjort idag! Både ute och inne.
 
Igår blev det lite mindre gjort för då var Emilia och Karin här!
 
 
 
 
 
 
Karin och jag red iallafall och det gick sådär. Jäklar vad pigg Tindra var. Bockade och busade. 
 
På kvällen somnade jag med en tekopp i handen som jag råkade tappa och tömma över datorn. Men som tur var så startade den idag igen. Men det blev inget skrivet förstås!
 
Idag har jag ridit med Tea. Det blev en väldigt lugn tur för hon hade ont i huvudet, lilla gumman. Det var bra för min häst som behövde en vilodag!  Skrittade mellan träden i skogen och pratade istället, det gillar hon. Den där kloka lilla tjejen!
 
Sen har jag stalljobbat i omgångar. Delat upp dagen, så duktigt! Fikat, ätit och jobbat mellan det. Allt har flutit på och Tomas har gjort lite i sovrummet förutom utejobb. Och 2 hundpromenader har vi hunnit med!
 
 
 
Men så när vi hade ätit ikväll så tog vattnet helt oväntat slut!  Det har ju inte hänt sedan i sommar/ höstas när vi fick hämta vatten hos grannen. Vi fattar inget, som vi snålar med vattnet och inget extra har vi gjort!
 
Tomas fick ringa till grannen och sen åka upp med en sån cistern som vi köpte i somras. Det var bara det att slangen som man drar ner i brunnen, för att vi ska få in vattnet i huset, hade frusit!
 
Han fick ta en värmepistol och stå och värma hela slangen medans jag letade fram något att vira runt slangen så det inte fryser igen! Häst-täcke och fyra filtar började vi med. Sen hittade jag flera gamla galonbyxor som är kardborreknäppning i benen. De trädde vi på! Så nu tror jag  att det fungerar. 
 
Ska ta en snabbdusch nu. Håret hinner jag inte ta, det torkar ju aldrig. Klockan är över 23. Men jag börjar 14 imorgon, så då hinner jag innan dess.

2 kommentarer

Marianne

07 Feb 2017 22:24

Underbart foto, det första! Men fasen för att bli utan vatten, kan ni inte köra in en sån där värmekabel i slangen? Har grannen djupare brunn?
Tur datorn höll trots te!
Jag är ju van att ha ont, men detta är 100 gr värre än det vanliga onda, jag har back on track strumpor men de gjorde tyvärr ingen nytta...det syns ju inget onormalt på röntgen så jag förstår inte....

marianne

08 Feb 2017 11:18

Men jag glömde ju totalt bort att berömma sovrummet...vad långt han hunnit, ja allt är relativt, men det har ju hänt en hel del sen du visade upp det sist :)
Jag gillar det brutna taket, mysigt!

Kommentera

Publiceras ej