Imorse slutade jag åtta. Åkte till maxi och handlade på rekordfart! Efter en halvtimme var jag ute med storhandling och en present till pappa.
Karin och jag åkte till mamma och pappa och firade pappa som fyllde i måndags.
 
Det blev kaffe och smörgåstårta. sen fotade vi en del. Emilia skulle äta på mitt hår hela tiden. Busungen!
 
  
 
Karin följde med hit efteråt. Vi gick ut med hundarna och så red vi båda två. Emilia sov så gott efter att ha varit vaken hela förmiddagen. Det blev ett jättebra pass. Inget bus eller protester! Jag har ju börjat ställa mer krav på Tindra så det är klart att hon tycker att det är jobbigt. Malin sa ju att om T vore en dm kortare skulle hon vara jättefin! Så är det! Och det sa Tomas när vi tittade på henne som treåring i Lockryd! "Hon har väldigt lång rygg!"
 
När vi hade ridit och jobbat klart ute så åkte Karin hem och jag fick duscha hundarna. Ja inte Jim, för hans päls är magisk! Skiten rinner bara av ändå. Tog bara en borste och drog igenom. De andra två ser ut att ha lerbadat!
 
Tog lite fika. Dammsög, igen!! Sen satte jag på en maskin med skitiga hundhandukar och plädar.
 
 
  
När Tomas kom hem från jobbet så skulle vi ta in tackan Krakel spektakel och en kompis till henne. Krakel har varit dålig i magen ett tag och vi skulle ta in och avmaska henne för att se om det hjälpte. Vi gjorde iordning boxen med vatten och mat och hundarna blev överlyckliga när de såg att vi skulle hämta får. På med pannlampor och sen bort till fårhuset. Just när Tomas skulle ta tackan så bajsade hon, helt normalt!! Jaha! Det blev inget jobb för de besvikna hundarna!
 
Vi fick gå in lite tidigare  och fixa mat istället. Tomas hade köpt vin också. Ekologiskt rioja. Mycket gott!
 
Sen spelade vi På spåret. Det är kul. Fast ofta svårt. Men ibland gissar man rätt och ibland kan man frågorna. Jag fick 21 poäng idag!

1 kommentarer

Marianne

28 Jan 2017 17:15

Ändå skönt att Krakel mådde bra igen, men fasen vad det är mycket med djuren
..sånt tänker man aldrig på när man skaffar de.
Jag blir så himla träningssugen när jag läser om dej och Tindra...men snart så :)

Jag tror inte jag orkar söka aktivt efter nytt jobb, jag har inte så många år kvar att jobba och funderar på att sluta redan nu, leva på sparade pengar nåt år. Men då får jag förstås dra in på privatträningar samt resor...och sälja bilen...men det kanske känns bättre när jag kommer igång nu efter sjukskrivningen...

Kommentera

Publiceras ej