2 nätter gick bra att ha Beris inne efter koliken. Sen klättrade han på väggarna , typ!
 
Nyårsafton jobbade jag och Tomas var själv här hemma. Det smällde inte i närheten men det hördes långt borta och hästarna var oroliga både i hagen och så Beris som stod ensam inne. Sen inatt var han ännu värre. Boxen såg ut som en jordfräs varit där och han var svettig.
 
Jag ringde veterinären och sa att nu kan vi inte ha honom inne mer! Hon gav okej till att ha honom ute. Det har ju blivit kallt ute igen och det är ju bra! Så de inte får i sig så mycket sand och jord.
 
Vi har börjat ge alla hästarna loppfrön nu. Freyja vägrar förstås! Fröken kräsen! Men jag sa till Karin att börja med en mindre mängd. De andra slafsade glatt i sig!
 Lite kladdigt! 
 
 
 
Jag förstår inte hur jag kunde glömma att det är bra att ge. Vi har ju gjort det förut, lite då och då. Dessutom fattar jag inte att jag missat att det ska låta olika i magen på olika sidor! På vänster sida ska det låta och gurgla lite hela tiden och på höger sida ska det låta som man spolar i ett avlopp typ, med en stunds mellanrum. Jag har lyssnat på en sida bara....ingen aning om vilken!
 
Igår, nyårsdagen kom jag hem på fm från jobbet. Skittrött eftersom det var "krig" istan. Det smälldes hej vilt utanför till och från hela natten. 
 
Jag var ute på en härlig ridtur med Tindra och Mio. Solen värmde!
 
Tyvärr hade jag huvudvärk hela dagen och kvällen med. Somnade i soffan och lade mig sen ganska tidigt och sov i 8-9 timmar! Inte likt mig.
 
Idag var vi iväg till soptippen på fm och kastade en massa bråte! Så välbehövligt.
 
Sen red jag ut med Mio igen, lite längre än igår. Igår red jag en kortare sväng ute och sen tränade jag på banan en stund. Brukar träna olika saker ute och på banan.
 
På banan fokuserar jag mest på kort tempo, lösgjordhet och lydnad. Ute blir det mer fart och konditionsträning. Men lydnad där med förstås! Fast lite friare i formen för att få henne att tycka att det är kul.
 
Hundarna fick träna en del idag med. De blev så glada! Det har varit lite dåligt med träning för dem under helgerna.....Iallafall planerad träning.
 
 
 
 
Tyvärr har jag haft (och har ännu) ont i huvudet hela dagen till och från. Kanske ska ringa och beställa tid för synundersökning igen.....
 
Har sytt lite ikväll, det blev värre då. Här är resultatet! Moa och jag ska ju vara troll på söndagens tävling! Vi ska vara med i en cup på Kullersbro. Moa får ta Freyja istället för Beris. Han får nog ta det lite lugnt ett tag efter sin kolik. Moa har tränat och tränat. Hon är så laddat nu! Idag fick vi bestämma en låt vi ska rida in till.....
 
 
 
 
Här är gänget som ska tävla!
 
My, Moa, jag och Karin!
 

2 kommentarer

Marianne

03 Jan 2017 15:07

Fy för huvudvärk, det kanske är ögonen eftersom det blev värre när du ansträngde dej med trollhåret?! Vad är det för tävling förresten?
Men så sött med loppfrön på mulen, jag trodde de var torrt..hoppas Beris inte blir sjuk igen ni.

marianne

04 Jan 2017 10:11

Sv:
Ja, det värker konstant på olika sätt i foten, hugger, svider, bränns och strålar genom foten och upp i benet. Vad kan det vara för fel? Inflammerade ligament? Foten har ju 66 leder, 214 ligament, 38 muskler..så det finns ju en del som kan göra ont.

Jag har en del sanna vänner som vet att jag aldrig spelar teater utan jag är mej själv, är rak och visar vad jag tycker

Kommentera

Publiceras ej