Söndag till måndag var det jobb.
Måndagen swishade förbi! För det första jobbade jag längre, till 10.30.  Karin och Emilia var här och vi var ute en del förstås. Det var svinkallt. Jag longerade Tindra för jag frös så mycket, så rida var inte aktuellt!
 
Vi tände i kamin och fick upp värmen inomhus och det var skönt!
 
Igår kom de också. Det är inte så lätt att rida på ridbanan nu så vi red ut varsin gång. Eller Karin red två hästar förresten. Och Emilia sov länge....
 
Sen jobbade jag kväll och åkte redan kl 16, för att hämta ett paket och handla mig lite frukost.
 
Jag var helt slut på jobbet för det var så mycket där i helgen. Och även igår, som man skulle sätta sig in i. 
 
Jag har ju stridit för mig själv inom sjukvården och vet hur svårt det kan vara om man inte får rätt kontakter. Och nu har vi haft samma problem på jobbet, men som förhoppningsvis har löst sig nu. 
 
Idag åkte jag och fixade en del på hemvägen. Handlade mat, köpte ögongelé till Allie och åkte till Blomsterlandet eller vad det heter. Köpte  10 nya växter som jag har placerat ut i kök och hall. Fixade även till resten av växterna i huset. Satte på tvätt och plockade lite. Slängde in en stek i ugnen. Sen var klockan ändå bara 10,30. Så skönt!
 
Fixade kaffe och tittade en stund på Lalehs konsert, på play.
 
Sen blev det hundpromenad. Letade lite godis och gick en sväng där vi inte brukar gå.Det gillar dom!
 
 
 
 
Efter lunchen var jag ute och red i regnet. Fy vad skitiga hundarna blir nu när det blev plusgraderna. Mio såg förskräcklig ut efter den ritten! Och Allie lyckas också rätt bra! Jim är den som inte blir så skitig eller om det rinner av honom!
 
Ikväll har Tomas och hjälpts åt och gjort klart i stallet . Sen lagade vi en god kycklingrätt från matkassen och tittade på mästerkocken. 
 
 

2 kommentarer

Marianne

19 Jan 2017 19:57

Är det is på ridbanan än?
Byter du växter eller fyller du på med fler? Vi har inga fönsterbrädor så jag har knappt plats för de blommor jag har.

Jag trivs också med att gå i skogen, men jag är ju stadsbo och saknar mycket av det sociala livet där det händer saker.
Jag ska be om det provet på Leo om han får ont igen, men ju mer jag tänker på det desto mer tror jag att han kan ha samma som Jim, jag har tyckt det är konstigt att han kan ha så ont ibland och vara helt fri från det onda ibland....Jag jämför ju lite med mej själv, är lederna slut så är de ju det oåterkallerligt

marianne cargus

20 Jan 2017 06:48

Jag har letat på nätet, ringt elkedjan där jag såg den, varit inne i "vår" elbutik och letat i fabrikatats kataloger, tyvärr hade kartongen som hörde ihop med lampan som hängde i fönstret ståt i sol så artikelnumret hade blekts och gick inte att läsa

Kommentera

Publiceras ej