Det har varit fullt upp så jag har inte hunnit skriva.
 
Idag kom Victor hem på en snabbvisit! Jag hämtade vid tåget kl 14.
 
Det är ju tyvärr min jobbhelg, men idag hann vi ju ses iallafall.
 
I torsdags var hundarna och jag själva. Jag var och köpte blommor att plantera, så nu är det fint i urnorna med.Sen red jag och tränade lite hund! 
 
Jag hade stått på huvudet över säckärran och slått mej rejält! Hade ont typ överallt! Men jag tog en tablett och sen red jag och det gick jättebra!
 
I går var det jobb tills idag. Jag skyndade hem för att Tea och jag skulle rida. Jag berättade för Tea att Astrid skulle få ungar. När vi kom tillbaka efter ridturen matade vi kaninen. Astrid låg därinne som vanligt. Då sa Tea: Hon har något där inne!
Det var en röd liten unge! Sen kom en till, en svart!
 
Men jösses vad hon vaktar dem! Hon morrar när man går utanför boxen.
 
Ikväll har vi grillat och spelat kort. Nu är klockan 1.00
 
Godnatt!

2 kommentarer

marianne cargus

03 Jul 2017 08:31

Timmarna går så fort så man hinner ju inte med det man tänkt. Vilken jäkla vurpa du gjorde, hoppas det onda ger med sej snart.
Men så sött...en liten kattfamilj, blev det två? Jag blir så sugen på kattunge men nu är det för rörigt i livet, och jag vet inte om Norriz skulle gilla sällskap.

Jag tror som du, att karlar tycker man flirtar om man skojar och är glad...men de borde väl kunna hejda sej lite? Särskilt om de redan har sambo/fru...
Nu verkar jag väl självgod, men jag har nästan alltid haft någon efter mej, även kvinnor, och där har det funkat så himla bra med Janne, för han är inte svartsjuk. Min exman skyllde alltid allt sånt på mej (?) att det var MITT fel....

marianne cargus

03 Jul 2017 08:34

Jag brukar också göra saker medan jag lyssnar på böcker, det är svårt att sitta still, då far tankarna till annat

Kommentera

Publiceras ej