Jag fick hoppa in och jobba ett pass innan semestern, söndag till måndag.
 
Måndagen blev körig. När jag kom hem städade vi av lite här hemma. Det såg för jäkligt ut!! Jag hade ju varit på utbildning hela helgen och jobbat extra så det låg hundhår precis överallt!!
 
Sen skulle jag på massage. Åkte lite tidigare för att hinna köpa present till Hilma. Men jag hade otur! Alla tre affärer som jag gick till var stängda! I semestertider?!  Märkligt tycker jag iallafall! Och djuraffären hade inte den hundmaten jag skulle ha. Så mitt tidiga besök var helt meningslöst!
 
Efter massagen åkte jag istället till Motala. Nästan hela den vägen höll på att få asfalt och man fick vänta på väglots. Det tog mer än dubbelt så lång tid!
 
Handlade på Granngården och sen Lekia. Svängde också in på Östenssons, för jag hade ju inget ätit! Köpte banan och drickkvarg.
 
Resten av kvällen fög föbi.
 
Igår var  jag och Allie i Norsholm på fm. Köpte present till Hilma på hemvägen. Hon önskade sig en "hästväst." Alltså en täckväst, jag hittade en på Hööks. Det andra hade jag redan köpt.
 
På em/kväll var det kalas för hela slanten.
 
 
 
 
Idag har jag hunnit massor! Ridit 2 ggr! Tränat lite med hundarna, passat Emilia, varit och köpt hundmat i stan och på kvällen mockade vi ut fårbädden från stallet. Så skönt!
 
 
 
 
Men nu är jag urtrött! Godnatt!
 
 
 
 
 

1 kommentarer

mamma.

13 Jul 2017 06:45

Det är inte alls konstigt att du är trött med ett sådant "program".

Kommentera

Publiceras ej