Imorse städade jag av lite. Hur mycket hundhår som helst....
 
Pojkarna kom och målade lite igen. De är så duktiga och snabba! Imorgon blir de nog klara.
 
Karin och Emilia kom på fm till kaffet. Eller Emilia fick lunch. Gud vilken egen vilja hon har fått! Hon ska äta själv och blir galen om hon inte får! En gång flög maten över halva köket! Men vi har ju städpatrullen....hundarna!
 
Vi tog en hundpromenad sen så hon somnade, den lilla. Då red Karin och jag i paddocken under tiden. Det gick bra. men det var varmt!
 
Tomas satte staket igen. Mycket stolpar är det!
 
När vi ätit skulle jag på privatlektion, men de var sjuka ( som tur var!) Jag har så svårt att säga nej när det ringer hysteriska människor. Vad många det är som inte vet vad de gett sig in på!
 
Jag har ju semester så jag borde inte ta på mig mer än det jag redan har bestämt. Men men.......
 
Istället så frostade jag av frysen och rensade lite ogräs till. Lagade en flugmask till hästarna,som var hål på. Och gjorde lite korsord, men just nu har jag ett tråkigt! Fixade lite i sadelkammaren. Lite hundprylar fick flytta upp till rummet istället.
 
Jag gick en sväng med hundarna innan jag gick in och lagade mat. De fick ligga ute i skuggan och vila. Jag lyssnade på ljudboken, som är så bra fast vidrig....
 
Tomas var och hämtade en släpa under tiden. Han ska hämta huset han har köpt, imorgon! Han har köpt ett Atterfallhus, på auktion!
 
Vi tog ett glas vin till maten, rosmarinbiffar. Det var från Linas matkasse. Ja maten alltså.
 
Klockan var nästan 21.30 när vi ätit. Skulle inte du rida? sa jag till Tomas. Det sa du imorse. Jag kan hänga med!
 
Så då blev det en tur till. Vi skulle ta det lugnt men hästarna var pigga, så vi tävlade lite mot varandra i tölt. Jäklar vad Disa kliver på,trots att hon är otränad.
 
23.30 kom vi, så nu blir det duch.
 
 

2 kommentarer

marianne

20 Jul 2017 00:52

Oj oj, vad ska det bli av Emilia med det humöret?!
Men hundarna älskar det väl...haha

Vilken bok lyssnar du på nu? Jag har så många på kö, just nu lyssnar jag på Dominodöden av Jonas Moström, det är den andra i en serie.
Mysigt med en ridtur på kvällen...jag får inte ens med Janne på promenad, men nu den senaste tiden har vi haft fina kvällar ute på altanen.

När jag blir sur på någon tar det lång tid innan det går över, om det ens gör det. Nu är jag j-t sur på grannen och vill inte ens se honom, den där hunden var här och sprang i kväll, jag filmade den och det kommer jag att fortsätta med om jag ser den, Maria sa att hon burit hem den i måndags, då den sprungit här och jagat hönsen. Så jag är så gott som säker nu att det var den som tog tuppen.
Det är tråkigt när grannarna inte kan respektera varandra....men fortsätter detta så ska jag anmäla honom...tror jag.
Vad gör din idiotiska granne?

marianne

21 Jul 2017 00:26

Men vilken idiot till granne, vad har man för nöje av att bråka med alla? Konstiga människor det finns...
Jag ska testa frysa maten så får vi se.

Kommentera

Publiceras ej