Onsdag och dagen bara försvann!

Karin kom och lämnade pudlarna kl 8 för Emilia skulle till US för att röntga njurarna. Hon hade urinvägsinfektion för några månader sedan. De var borta i många timmar.
 
På fm hade jag en privatlektion med en hund som drog ut på tiden så sen blev det bråttom. Jag skulle klippa mig 12.45. Satte fart på höfläktarna, släppte hästarna på bete och halvsprang med alla hundar. In i duschen samtidigt som jag bryggde kaffe, så jag hann ta en slurk!
 
När jag hade klippt håret hämtade jag en medicin till åt Allie. En mot nervsmärtor. Får se om den hjälper till. Annars tycker jag nog att hon blivit något piggare idag. Ville följa med ut på promenader och jag tycker ögonen ser piggare ut!
 
När jag kom hem åt jag sushi som jag var och köpte på nya sushibaren. Gud så gott!
 
 
Sen ringde jag försäkringsbolaget och givetvis hade jag en alldeles för dålig försäkring på Allie! Vet inte hur det kom sig. Mio och Jim har både högre veterinärförsäkring och rehab samt mediin. Hon hade inget av det. 
 
När jag gick ut för att ta tillbaka hästarna så kom Karin och Emilia lagom till kaffet var klart. Jag hade köpt jordgubbar med, som Emilia är galen i. Mmmmm sa hon hela tiden när hon åt!
 
 
 
Efter mockning och fodring av fåren så klippte jag gräset och helt plötsligt var klockan 20. Så någon ridning hann jag inte idag!

Vilken dag är det?

Jag blir så veckovill! Det blev konstigt när jag jobbade i helgen!
 
Igår jobbade jag, igen! Tills imorse.
 
Hann dra ett snabbt varv med dammsugaren innan Emilia och Karin kom. Sen blev det kaffe och en promenad innan Allie och jag skulle till Norsholm igen på laserbehandling.
 
Jag tyckte att hon svarade bra på den idag med. Hon har varit lite mer intresserad av gå ut och föja med och titta vad vi gjort. Får se om det verkar imorgon med. Jag fick recept på ytterligare en värktablett som jag ska hämta imorgon.
 
När vi kom hem så kom kusin Marie på fika. Vi satt och babblade i flera timmar. Och Emilia var busig och höll igång.
 
 
 
Vi tog en promenad innan de skulle åka hem. När vi kom tillbaka så kom Tomas hem från jobbet. Då upptäckte vi att tackan Krakel var på rymmen igen med sina två lamm! Förbannade får!! 
 
Vi fick bygga en hage bara till dem av grindar. Där får de stå tills vi ska flytta flocken igen. Lite pinsamt när fåren hålls i grannarnas trädgårdar!
 
 
 
 
Klockan blev mycket innan jag kunde rida. Men vad gör det! Det är ju ljust!
 
 

Äntligen växthusfix!

Jag jobbade ju extra ett dygn. Från lördag till idag kl 10.
 
Åkte till min favoritplantskola i Fågelsta. Jag har inte hunnit plantera något här hemma ännu. Känns som jag ligger efter med allt! Jag köpte jord, tomatplantor, gurka, sqaush och physalis. En dag i veckan ska jag åka och handla blommor med.
 
Det var så roligt när jag kom dit. De hade köpt en hund och ville visa den. De sa själva att de är nybörjare och inte kunde så mycket. Och det var tydligt! Men gud vilken gosig och fin hund. Då tänkte jag att man kommer långt med att tycka om sin hund och behandla den väl. För det är jag säker på att de gör!
 
När jag kom hem var Tomas och hämtade vatten hos grannen igen. Jag satte igång att steka pannkakor. Till kaffet! Klockan var ju nästan 12 och det fick bli kaffe och lunch ihop.
 
Hela eftermiddagen gick åt till växthuset. Planterade och satte upp solskydden. Mysigt! Det småregnade så det var behagligt därinne! Katten Bruno har varit borta igen och kom hem idag. Han är alltid så sällskaplig när han kommer hem och ska vara där vi är. Så han låg i vägen i växthuset när vi grejade!
 
 
 
 
 
 😊 
På kvällen hade jag projektkurs med 2 elever. De är alltså elever till min rallylydnadsutbildning.
 
Det var jätteroligt! 
 
Innan vi gick in så tog vi en promenad. Allie verkar ha ont. Hon gör inte ifrån sig om man inte säger till, vilket är frustrerande. 
 
Nu ska jag duscha och sova!
RSS 2.0