Men förut ringde chefen. Så jag ska jobba imorgon.Det går bra. Det är ju dessutom storhelg.
 
Vi har tagit in hö, igår och idag. Igår hade vi hjälp. Men idag har vi varit själva. Så det har blivit mycket kroppsarbete!
 
Allie var hos en duktig tjej igår fm. Jag hade supertur och fick en återbudstid hos Marie Söderström i Norsholm. Jag vet att det brukar vara typ en månads kö och skulle boka till Allie. Men det fanns en tid dagen efter! Eftersom de sa på veterinärkliniken att hon hade värk i leder och troligen artros, så tänkte jag få hjälp med lindring. Och tips på vad vi ska göra hemma.
 
Hon fick laserbehandling i ryggen där det var som värst. Troligen har hon sträckt sig, när hon fick stöten från elstaketet. Musklerna var jättespända och ömma. Det blev stor skillnad efteråt. Vi ska tillbaka på tisdag.
 
Hemma är det nu koppelpromenader, inte gå i trappor eller hoppa. Och absolut inte bada! Hon plaskar ju som en dåre med frambenen och det var ju den värsta rörelsen. Hon som älskar vatten. Vi ska också röntga henne den 17/7. Då kommer en specialist tillbaka från semestern. Det är inte uteslutet att det kan vara diskbråck, så nu tar vi det väldigt lugnt. 
 
Vi ska också använda Bemermadrassen. Det tyckte Marie var bra. Fast först tog jag för starkt program, då reste hon sig och gick. Snacka om tydlig! Nu ligger hon på det mildaste. Det pasade tydligen!
 
 
 
 
När vi kom hem ifrån rehaben igår var Robert med familj här och Karin och Emilia. My och Moa var med en liten stund också.
 
 Kasper är spännande!
 
Emilia smakar på hö....
 
 
 
Elis!
 
Hilma vill ha en egen häst!
 
Hilma jobbar!
 
 
Lite lunch!
 
Idag var vi själva och har jobbat på och fått mycket gjort.
 
Tog in 2,5 vagn med hö först. Sen drog Tomas upp ogräset på grusgången med traktorn som vi lånat. Vår lilla traktor är trasig och den stora är svår att komma in på tomten med!
 
Har tvättat några maskiner och städat toan. Sen hade jag önskat att jag hunnit rida och träna hundar, men man får väl vara nöjd ändå.
 
Nu är klockan över midnatt. Dags att gå ut en sväng!
 

2 kommentarer

Mamma.

24 Jun 2017 00:34

Sov gott.

marianne

26 Jun 2017 09:46

Men lilla Allie då :( hoppas det lättar för henne fort. Madrassen, gör den nytta för hela kroppen, och inte bara den del som ligger emot?
Leo fick ju samma restriktioner med trappa och hoppa...han är ganska ok nu, men jag märker ibland att han har ont, vi fick smärtstillande som jag gett vid något tillfälle. Men jag tror att min skada gjorde nytta för honom, det blev korta och långsamma promenader...haha. Nu när jag inte låter honom åka med till Jannes pappa samt att vi är ensamma halva veckorna har han dessutom gått ner i vikt, vilket förstås också hjälpt.

Vad mysigt ni har på gården med barn och barnbarn,
full aktivitet.


Hönorna värper gärna där andra har värpt, så ser de ett ägg lägger de sej ofta där, så dessa gömmor kan bestå av en hel hög om de haft den länge...jag brukar leta ett par gånger i veckan men det är ju inte säkert jag hittar något förrän de är jättegamla

Kommentera

Publiceras ej