Jag kom isäng sent inatt. Hade svårt att somna för min höft värkte. Den som inte är opererad.....undrar om det är dags för den med?
Fast det här är helt annorlunda. Gör ont runt hela höften, även ryggen. Ofta gör det ont när jag ridit. Men jag hoppas att det är som min massör säger, mina lårmuskler är för korta. Jag måste stretcha. Jag är slarvig och dålig på det. Skärpning!
 
Jag hade precis slumrat till när Allie flög upp i sängen!! Det har aldrig hänt förut! Hon måste hört något ute! 
 
Klockan ringde 6. Jag gick som en zoombie. Jag som brukar vara morgonpigg. Tog en cykeltur med hundarna och sen en dusch. Frukost fick bli på jobbet.
 
Dagen flöt på med handling, besök på kontoret och sen städade jag kyl och frostade av frysen. När det var 40 minuter tills jag slutade så satte jag mig inne hos min brukare med ett korsord, slumrade till direkt!
 
Efter jobbet åkte jag direkt till Linköping för avslutning med Blå stjärnan. Vi var ute och käkade lite och planerade in höstens möten.
 
När jag kom hem blev det kaffe och lite tv. Snart ska vi gå ut sista rundan.
 
Imorgon är det fredag och jag är ledig hela helgen. Inget inbokat alls!
 
 

2 kommentarer

marianne cargus

08 Jun 2017 22:19

Härligt med helledigt på helgen, jag stänger på jobbet både lördag och söndag, men i morgon är jag ledig.

Vi äter ju knappt bea så har inte provar den du sa, men googlade och det fanns flera recept.
Hpppas du hittar "din" bea igen

marianne cargus

09 Jun 2017 23:57

Det ör fruktansvärt att vara så trött, jag får klåda över hela kroppen...jag klipper några strån över kotan men för övrigt ser det ut så där...så egentligen är det ju luftigt och fint

Kommentera

Publiceras ej