Strålande sol!

Både igår och idag har det varit underbart väder. Fattar inte att det var snöoväder i tisdags!
 
Igår fick jag träffa Emilia igen. Hon har ju haft hög feber men mådde nu lite bättre. 
 
 
 
 
 
 
 
Karin och jag red och jobbade ute. Vi red lite omvartannat eftersom lillan inte sov hela tiden. Karin red både Disa och Birkir och jag red Tindra som var helt underbar! Fattar inte hur hon kan vara så tråkig ibland. Jo, jag har funderat på om det är under  brunstperioder hon är sån. Men oftast är det ju bara något pass då och då!
 
I onsdags longerade jag. Det gillar hon. Men visst blev det några bakutsparkar då med. Fast det var när traktorn åkte förbi!
 
Igår gick hon kanonbra på banan och idag red jag ut och det gick ännu bättre! Hon lyssnade så bra! Men jag behöver låta henne springa ordentligt ibland. Idag blev det en riktigt bra galopp. Sen blev tölten så bra!!!
 
 
 
 
Det är så skönt nu när det är varmare så hundarna kan vara med ute hela tiden. Då är de trötta på kvällen! Men idag kom grannen till sin sommarstuga. Så nu blir det till att passa dem igen!
 
På eftermiddagen kom Marie, My och Moa. Tjejerna red och vi andra drack kaffe. Sen for de iväg till Kungsbacka och Tölt on ice! Å vad avis jag är! Men jag har ju kurs och jobbar så det var ju inget att tänka på. Men det kommer nog att finnas på nätet sen. Hoppas det iallafall.
 
Vad skönt det är att det är ljust längre nu. När Tomas kom hem så fixade vi hos fåren och sen skrapade han stallplanen. Det var så ojämt och jag ska ju ha valpkurs igen. Så himla kul!
 
Sen är det jobb imorgon till söndag. Då är det dop!
marianne cargus
2017-03-25 @ 10:31:08
URL: http://marresmams.blogg.se/

Man blir på bra humör när solen visar sej, jag tror det är brunst när de håller på och surar så där, de kan jäl också ha PMS? Eller lite ont kanske?

Jag äter bara B12 som jag får på recept, jag har provat glucosamin, men fick utslag av det tyvärr.
Ja deh är skönt att slippa oroa mej över detta...

marianne cargus
2017-03-25 @ 10:32:42
URL: http://marresmams.blogg.se/

Visst är det bra för kroppen att rida, men inte när det blir ont efteråt :(

marianne
2017-03-26 @ 09:27:08
URL: http://marresmams.blogg.se/

Vädret är omväxlande, men nu kan det få hålla i sej...

Lilla Emilia, vad fort tiden går :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0