Gör så att det inget blir skrivet.
 
Lammförlossningar. De flesta går bra. Men ikväll har vi ägnat timmar åt den stackarn som inte öppnar sig. Så jävla sorgligt. Känner lammet därinne, men det är för trångt.
 
Får berätta en annan dag. 
 
Imorgon kommer alla barnbarn igen. Karin och jag ska ha hand om dem. Som ett litet minidagis! Hoppas att ingen lammar!
 
Sen ska jag på kurs hela helgen.
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

marianne

12 May 2017 10:17

Hur går det för tackan? Får hon ut sitt lamm själv eller blir det veterinären? Usch vad maktlös man känner sej :(

Vad jag förstår så har vi dåligt med zink och selen i våra marker i sverige, och som det verkar är det fler hästar som har brist, selen är ju ett vanligt tillskott, men zink har jag aldrig hört om förr. Sen vi bad affären beställa hem dessa zinkkakor till oss, är det många som börjat ge och det har blivit stor åtgång på de och är ofta slut, så jag antar att Ava fick upp ögonen för detta hos många hästägare (och veterinären) Det var många som testade sina hästar efter det.

Jag var också sån förut, men började bli irriterad på andra som sa så och sen tänker jag mej noga för hur jag uttrycker mej...."ofta gör du så" eller nåt liknande.

Jag lyssnar på lite olika böcker, växlar mellan olika genrer. Den du nämner har jag inte lyssnat på, men den står på tur.Den danska författaren var gäst hos Skavlan och jag tyckte han var sympatisk och humoristisk så därför laddade jag ner hans böcker...men han är inte lika sympatisk i sitt författande.

Kommentera

Publiceras ej