Helgen är slut!

Igår var det vidrigt väder! Det regnade konstant hela dagen! Vi var inte ute mer än vad vi behövde. Pudlarna var kvar igår också. Karin jobbade, så Stoffe och Emilia kom framåt kvällen och hämtade dem.
 
Jag städade och sorterade lite papper mellan utestunderna. Tomas vägde, avmaskade och avlusade baggarna. Vi lånade vågen av grannen. Tackorna får vi ta en annan dag för en annan granne stod i kö. Sen försökte han mocka ur fårhuset, men det var inte lätt i regnet. Marken gav med sig, så vi behöver fylla ut med grus.
 
Idag var det minusgrader istället. Riktigt skönt och vackert väder!
 
 
 
På fm grejade jag mest inne. Men vi gick ut efter fikat! Jag satte en portergryta på spisen som fick puttra medans vi gick ut.
 
Packade allt foder och Tomas har plockat ordning och flyttat lite maskiner.När vi ätit lunch kom Karin och red Freyja och Disa. 
 
Tomas och jag fortsatte att plocka ute. Flyttade in lite möbler och sånt. Vi gjorde också ett provisoriskt foderbord till fåren. Det är så tråkigt att fodra på marken. Det är mycket skit nu efter att de gått där så länge.
 
Innan vi gick in så tränade vi lite nosework i stallet. Det gjorde vi igår med. Men idag var katterna med och busade!
 
 
När vi kom in fikade vi fast klockan var över 17. Ostkaka till det!
 
Tomas fortsatte måla i sovrummet och jag fortsatte sortera en massa papper. Tänkte få lite ordning tills vi ska flytta in "kontoret" i vårt nuvarande sovrum.
 
Var nyss ute och fodrade kväll/natt. Fy vad kallt det var! Och Freyja var ute, förstås. Men numera med reflexer på frambenen!
 
Hanna Karlsson
2017-11-13 @ 07:11:57
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Härlig helg, minus regnet då. :-)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0