Egentligen borde jag ta tag i några saker (hundrelaterade) men jag "orkar" inte riktigt. Så onsdagen gick också med vardagligt pyssel.
Efter frukosten satt jag i fotbad, det var skönt. Sen var vi ute i ett par timmar och jobbade. Fyllde på vatten, passade på när vattenslangen hade tinat!
 
Det är svårt att gå promenader med hundarna numera eftersom alltid någon katt ska med och jama! Det går för fort eller är fel väg! Ha ha!
 
 
 
 
På eftermiddagen fållade jag byxor som legat i månader.....pysslade med tvätt, blommor och annat som inte gör sig självt!
 
Idag hörde Karin av sig och undrade om Sandra och hennes flicka kunde komma på fm. Det är ju trevligt! Sandra och Karin har känt varandra sen de var små, eftersom jag känner hennes mamma!
 
 
 
 Puss Disa!
 
 
Det blev en mysig förmiddag. Jag hade dock huvudvärk. Har vaknat med fruktansvärd nackvärk 2 mornar. Men det blir lite bättre när jag kommit igång, så jag antar att det bara är musklerna! Ikväll satt jag med novafonen. Är lite dålig på att använda saker som vi har!
 
När Sandra hade åkt hem gick vi in och åt lunch. Emilia åt ärtor och morötter och drack kolsyrat vatten! En bestämd fröken! Hon smakar gärna nya saker. Men sen väljer hon noga!
 
Sen sov damen i vagnen medans vi stalljobbade och Karin red på Birkir.
 
 Nyvaken!
 
Efter lite mellis (mest russin och  lite äpple ) åkte de hem och jag röjde lite här hemma. Hundarna fick spela lite spel.
 
 
 
 Jim spelar ett avancerat spel!
 
Jag kände mig jätteseg när Tomas kom hem. Men jag hängde med ut en sväng iallafall. Sen lagade vi torsk med remoladsås. 
 
 
 
 
 
Imorgon tog jag några timmars ledigt, för Karin jobbar också. Så jag börjar lunch, det blir bra!
 
 

2 kommentarer

Marianne

17 Nov 2017 09:29

Katterna är ju för roliga :) Norriz gick också med på hundpromenad ibland.
Men vad har hänt med nacken? Något efter du fick höbalar i huvudet? En whiplashskada kan komma långt efteråt, kolla upp den NU, inte sen....har du en back on track krage? Den är toppen nu när det börjarbli kallt och man spänner sej, jag brukar ha min på jobbet.

Emilia har iallafall fattat vad som är bra att äta...lilla sötnosen.

Jag har 2 mil till jobbet, där finns lite andra affärer, sen är det 2 mil åt ett annat håll till den hålan där jag köper foder, där finns också en del andra affärer, det är ca 3 mil till Borås åt ytterligare ett annat håll och jag tror det är ca 5 mil till Ulricehamn, åt ett fjärde håll...vi har Ica, pizzeria, klädaffärer, frissa, och swedbank som är sparsamt öppen, här i Länghem.

Marianne

20 Nov 2017 10:21

Skönt med fotbad, jag har en sån balja, men Janne säger att det är hans...vi köpte en till hans mamma och inbillar sej att det är den som jag har...jaja...inte för att han använder sen, me ibland är han riktigt småaktig.

Det var mest Janne, och hon jag konfronterade att hon suttit med Janne och druckit, som gjorde att jag kände mej ovälkommen...någon fler också, men jag var nog lite skyldig själv till de andra.
Jag ville egentligen inte ställa till det, så bet ihop...men det slank nog ur mej nån liten pik ändå...om att man kan få stryk om man dricker alkoholfri öl, som J sa på en fest när han hade fått i sej mycket och jag bad honom öppna min alkoholfria öl.

Jag har aldrig heller känt mej hotad av någon singel, jag har litat på min man, trots att min första man, Jovans pappa, hade ihop det med två av mina vänner...den ena helt öppet så det resulterade att jovan blev av med sin pappa redan vid 8 månader.
Men riktiga vänner finns för en i alla väder oavsett status.

Kommentera

Publiceras ej